K.Dot Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bas je postala gadna ova ABA liga, ni publiku ne interesuje, ni igrače, sudije pogubljene da ne kažem tendenciozne možda bi trebalo razmisliti o nekoj reformi, zašto da ne i istupanju. 1
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Prebrza je za EL Batlera, nije on navikao na ovoliku agresivnost... I već povreda, ako je tačno... Grejema da i ne spominjem, očigledno je zajeb njegov potpis... Edited 4 hours ago by Issey
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, djenkoslav said: Ja nemam reci... Kako je moguce? Ko pravi čizme se ovajdio od zvezde. I ja sam bez reći.
Borky Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Issey said: Dosadni ste sa Jagom više. Očigledno nam treba za ABA ligu, a pored ovoliko povreda, igraće on I EL. Nije ta klasa, ali kad se već plaća, koristiće koliko toliko. Dečko se trudi, daje sve od sebe i više je nego solidan... Svaka cast brate. Evo ja prvi nisam fan Jaga kao igraca al toliko je vise ispricano sve o momku da je bas dosadno stalno prozivanje. Znamo koliko i sta moze i za sta nam treba. Tu je ima ugovor,nije kancer za ekipu nego sta vise pozitiva i omiljen,ne trazi nista i igra kad treba i koliko treba. 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jebote šta lik priča. Jel normalan ovaj komentator? Koji mu je? 1 1
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, No name said: Kao da su od šećera, svaki meč neko ostane povredjen. Bar da se rotiraju nekako, da se jedan oporavi drugi povrijedi, nego samo jedan po jedan idu na day-by-day režim, i tako ad infinitum.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Таман се човек понада да би могли мало да се одвојимо, опет серија глупости.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Yago ovo redovno radi, zaleti se ko bizon, onda prokliza, I sude mu korake...
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ovog Jaga više ne mogu da gledam.. U napadu je katastrofa, al je zato u odbrani užasan
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koje, bre, ova budalla koja prenosi utakmicu? Jel pijan drogiran? 2
s1nesteziolog Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Yago hodajuća neinteligencija… Stvarno je više muka gledati ga.
Jeremija123 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Javlja SK da nije povreda. https://x.com/sportklub/status/1987247285579739535?s=20 Edited 3 hours ago by Jeremija123 6 1
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, s1nesteziolog said: Yago hodajuća neinteligencija… Stvarno je više muka gledati ga. Jeste. Što ne ubaci Grahama ili Batlera?
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odluka da covek kome su utakmice neophodne odmara zbog duplog kola totalno nelogicna
djenkoslav Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 minutes ago, Jeremija123 said: Javlja SK da nije povreda. https://x.com/sportklub/status/1987247285579739535?s=20 Sta je onda, deluje kao bas dobra prilika da se malo uigra? 🤔 Edit: aha, odmara se za duplo kolo... Ne znam, iskreno bolje da je Kodi odmorio nego on... Nije mi najjasnije. Edited 3 hours ago by djenkoslav
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Batler doslovno place za minutima, bukvalno poslednji igrac koga treba odmarati, ali ajde, bolje nego da je povreda. 6
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, djenkoslav said: Sta je onda, deluje kao bas dobra prilika da se malo uigra? 🤔 Ako ga odmara onda je Nwora upitan. 3
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 minutes ago, YAO said: Odluka da covek kome su utakmice neophodne odmara zbog duplog kola totalno nelogicna Nije nelogicno. Utakmice su mu potrebne ali fizicki smo svi videli da nije spreman. Nista ne treba forsirati. Malo rada malo odmora dok se ne uhvati zalet. Batleru su potrebne utakmice ali i kondicija. Rad i odmor. Edited 3 hours ago by Čočo 4
Recommended Posts