Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Don Dusko said: ODLICNO POLUVREME!Sad u drugom iskontrolisati bilo bi dobro. Brine me jako to,nadam se stvarno da ce nasi pametno uci u drugom poluvremenu 1
Los_Pollos_Hermanos Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Bravo za Saša za zadnju akciju, bio i faul У нападу 😂 1
Zadnji vezni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Daiki Ito said: Dajem rijec nikad necu uci na live vise , toliko pljuvacine sta li bi bilo da gubimo 20 , a ne vodimo cijelo vrijeme . Evo ja dajem reč da onako svetski lažeš,jer ovde niko ne pljuje niti vređa igrače,samo se komentariše.Neko je bolji a neko lošiji i na osnovu toga se i piše,rekao bih.Zato ne pravi od miša slona. 6
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovaj sto intervjuise igrace za Makabi je nas covek zar ne? Sa treceg kanala? 4
srlepajce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17p 7as i samo 1 iz I sve to za jedno poluvreme Strava jbt Djurovicu
Giorgio II Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Obzirom na to koliko je brza igra, stvarno jeste, pretpostavljam da su ovoliki minuti za Davodovca i Dobrića zato što želi da sačuva najbolje igrače od faulova za 2p 3
ljutikrilo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, JPM said: Ovaj sto intervjuise igrace za Makabi je nas covek zar ne? Sa treceg kanala? jeste.... neke muzičke emisije je vodio 1
Don Dusko Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Daiki Ito said: Dajem rijec nikad necu uci na live vise , toliko pljuvacine sta li bi bilo da gubimo 20 , a ne vodimo cijelo vrijeme . Bas nadjes danas da ovo napises.Ovo je limunada. 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, srlepajce said: 17p 7as i samo 1 iz I sve to za jedno poluvreme Strava jbt Djurovicu Odzeleja ce na tapet, ne brini.
dzakala Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Moramo bolje da gradimo skok u drugom, iz toga ce doci manji broj drugih napada samim tim i manji broj poena. Napad odlican, medjutim malo jentu indo Makabija
bodo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Atletičan je ovaj Maccabi samo tako. Svi kao da su na federima. 1
BattleBender Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Koje govance je Walker sa ovim nabijanjem nogu napred... Mora Miljenovic umesto Jaga. Bice jebeno da se dobije, mnogo smo optereceni faulovima. Ovi bas lete po terenu. Cuti, usralo nas da nam se padnu na oocetku, dok jos nisu mnogo uigrani. 1 1
Los_Pollos_Hermanos Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Добрић има 4 скока 3/1 2 асистенције, 1 украдену Само Чима има више скокова. Свашта би реко појединима, али ћу опет да попијем бан, опет.
djenkoslav Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, suptil said: Treba nam 'ona nasa" jedna cetvrtina 🙂 Sad će Sale da peni u svlačionici. I onda pakujemo treću.
harmonajzer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kodi igra kao posednut. Samo da ne zasere u eventualnoj egal završnici.
suptil Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Los_Pollos_Hermanos said: Добрић има 4 скока 3/1 2 асистенције, 1 украдену Само Чима има више скокова. Свашта би реко појединима, али ћу опет да попијем бан, опет. Jos da ne skace pa mislim stvarno 😄
Thor Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Giorgio II said: Obzirom na to koliko je brza igra, stvarno jeste, pretpostavljam da su ovoliki minuti za Davodovca i Dobrića zato što želi da sačuva najbolje igrače od faulova za 2p Naravno....to je iz aviona vidljivo, plus uz kriterijum koji su ova 3 g...(glasom Milicica) nametnula na nasoj polovini.
Daiki Ito Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Los_Pollos_Hermanos said: Добрић има 4 скока 3/1 2 асистенције, 1 украдену Само Чима има више скокова. Свашта би реко појединима, али ћу опет да попијем бан, опет. E o ovome se radi decko je u pravu @Don Dusko , a cak ne vidim razlog ni za Davidovca index 7 ima covjek . Kako niko ne vidi kad skoce preko Odzeleja , Izundua ili koga god , nego gle cuda njih dvojicu . Kako niko ne pohvali Miljenovica . Mozda ja primam previse srcu ili mozda nemam pojma o kosarci to jedino mogu da shvatim da je .
DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, bodo said: Atletičan je ovaj Maccabi samo tako. Svi kao da su na federima. I ne samo to, igraju prebrzo. Mi ne stignemo da se defanzivno postavimo oni su vec na obrucu ili uzimaju neki sut. Fino smo mi tu parirali ali nas je def.skok dokosurio i tu su oni odrzali prikljucak. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, harmonajzer said: Kodi igra kao posednut. Samo da ne zasere u eventualnoj egal završnici. Ameri imaju onu dobru, contract year 1
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Los_Pollos_Hermanos said: Добрић има 4 скока 3/1 2 асистенције, 1 украдену Само Чима има више скокова. Свашта би реко појединима, али ћу опет да попијем бан, опет. I sta to znaci? Da igra dobru utakmicu? Posle utakmice cu da ti napisem koliko puta je ispao u prvom poluvremenu,ne mislim nista lose samo statistika nista ne znaci
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 minutes ago, ljutikrilo said: jeste.... neke muzičke emisije je vodio Nasao sam Marko Stolica.
Webad Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jbg, ni dobric a tek deda ne mogu da ispariraju ovim iz makabija. Moze Miljenovic vise u nastavku
Don Dusko Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 1 minute ago, Daiki Ito said: E o ovome se radi decko je u pravu @Don Dusko , a cak ne vidim razlog ni za Davidovca index 7 ima covjek . Kako niko ne vidi kad skoce preko Odzeleja , Izundua ili koga god , nego gle cuda njih dvojicu . Kako niko ne pohvali Miljenovica . Mozda ja primam previse srcu ili mozda nemam pojma o kosarci to jedino mogu da shvatim da je . Aka domace igrace?
Recommended Posts