Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Don Dusko said:

ODLICNO POLUVREME!Sad u drugom iskontrolisati bilo bi dobro.

Brine me jako to,nadam se stvarno da ce nasi pametno uci u drugom poluvremenu

• Like 1
Posted
Just now, Daiki Ito said:

Dajem rijec nikad necu uci na live vise , toliko pljuvacine sta li bi bilo da gubimo 20 , a ne vodimo cijelo vrijeme .

Evo ja dajem reč da onako svetski lažeš,jer ovde niko ne pljuje niti vređa igrače,samo se komentariše.Neko je bolji a neko lošiji i na osnovu toga se i piše,rekao bih.Zato ne pravi od miša slona.

• Like 6
Posted

Obzirom na to koliko je brza igra, stvarno jeste, pretpostavljam da su ovoliki minuti za Davodovca i Dobrića zato što želi da sačuva najbolje igrače od faulova za 2p

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Daiki Ito said:

Dajem rijec nikad necu uci na live vise , toliko pljuvacine sta li bi bilo da gubimo 20 , a ne vodimo cijelo vrijeme .

Bas nadjes danas da ovo napises.Ovo je limunada.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Moramo bolje da gradimo skok u drugom, iz toga ce doci manji broj drugih napada samim tim i manji broj poena.

Napad odlican, medjutim malo jentu indo Makabija

Posted

Koje govance je Walker sa ovim nabijanjem nogu napred...

Mora Miljenovic umesto Jaga.

Bice jebeno da se dobije, mnogo smo optereceni faulovima. Ovi bas lete po terenu.

Cuti, usralo nas da nam se padnu na oocetku, dok jos nisu mnogo uigrani.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Добрић има 4 скока 3/1

2 асистенције, 1 украдену

Само Чима има више скокова.

Свашта би реко појединима, али ћу опет да попијем бан, опет.

Posted
1 minute ago, Los_Pollos_Hermanos said:

Добрић има 4 скока 3/1

Jos da ne skace pa mislim stvarno 😄

Posted
3 minutes ago, Giorgio II said:

Obzirom na to koliko je brza igra, stvarno jeste, pretpostavljam da su ovoliki minuti za Davodovca i Dobrića zato što želi da sačuva najbolje igrače od faulova za 2p

Naravno....to je iz aviona vidljivo, plus uz kriterijum koji su ova 3 g...(glasom Milicica) nametnula na nasoj polovini.

Posted
Just now, Los_Pollos_Hermanos said:

Добрић има 4 скока 3/1

E o ovome se radi decko je u pravu @Don Dusko , a cak ne vidim razlog ni za Davidovca index 7 ima covjek .

Kako niko ne vidi kad skoce preko Odzeleja , Izundua ili koga god , nego gle cuda njih dvojicu .

Kako niko ne pohvali Miljenovica .

Mozda ja primam previse srcu ili mozda nemam pojma o kosarci to jedino mogu da shvatim da je .

Posted
1 minute ago, bodo said:

Atletičan  je ovaj Maccabi samo tako. Svi kao da su na federima.

I ne samo to, igraju prebrzo. Mi ne stignemo da se defanzivno postavimo oni su vec na obrucu ili uzimaju neki sut. Fino smo mi tu parirali ali nas je def.skok dokosurio i tu su oni odrzali prikljucak.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Los_Pollos_Hermanos said:

Добрић има 4 скока 3/1

I sta to znaci? Da igra dobru utakmicu? Posle utakmice cu da ti napisem koliko puta je ispao u prvom poluvremenu,ne mislim nista lose samo statistika nista ne znaci

Posted
1 minute ago, Daiki Ito said:

E o ovome se radi decko je u pravu @Don Dusko , a cak ne vidim razlog ni za Davidovca index 7 ima covjek .

Kako niko ne vidi kad skoce preko Odzeleja , Izundua ili koga god , nego gle cuda njih dvojicu .

Kako niko ne pohvali Miljenovica .

Mozda ja primam previse srcu ili mozda nemam pojma o kosarci to jedino mogu da shvatim da je .

Aka domace igrace?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...