Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hrkljuš težak... Ova sezona totalno suprotna od (bar mojih) očekivanja... Kad sam mislio da će da nas rutiniraju, pržili smo, a sad kad sam prvi put pomislio da ćemo mi da razbijemo nekog, igramo hrkljuš... Fali bolji Moneke, za sad loš...
Wook Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, K.Dot said: Bukvalno plan igre da se ne udje u jurnjavu sa njima i mi upravo to uradimo. U pozicionom napadu smo isto kriminal Kakva su ovo sudaranja u odbrani večeras? Jako loše i u odbrani, ne samo napad
K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav flešbek na Sfera, kad se igrači sudaraju u odbrani i napadu.
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovaj mališaner iz Baskonije je pakleno loš, a i takav je zver za Jagišanera 9
Milko Miller Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Drugo poluvreme će dosta toga pokazati na kom je nivou ekipa stvarno trenutno. 1 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbg Jagisa, ovo je bas bas lose. Moneke pijan dosao na tekmu. Ajde sad lepo da ih Sale isamara na poluvremenu i da se malo stegne ova odbrana 1
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hustle nam je kriminalan veceras. Mora malo krvavih kolena u drugom. 4
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Hustle nam je kriminalan veceras. Mora malo krvavih kolena u drugom. Ne mislim da je to. Usli smo u jurnjavu, tu nema puno kontakta.
Golijat Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jedna ozbiljna nasa cetvrtina resava ovo. I da, Yagu ne dozvoliti ni na klupi da sedi.
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, JPM said: Ne mislim da je to. Usli smo u jurnjavu, tu nema puno kontakta. Skok i odbrana ne postoje.
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovaj sastav Baskonije je baš preskroman, upitan EC nivo. Ovo se mora dobiti ako se mislimo nečemu nadati. 1
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Skok i odbrana ne postoje. Da, zato sto se igra kosarka bez kontrole ritma. Bukvalno se svodi na slucajnost kome ide skok.
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Deluje mi da ne znamo kako da igramo protiv njih... Nadam se da ćemo se povezati malo u drugom...
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mora neki centar da se pojavi na utakmici. U napadu pre svega. 1
Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ali sno bas tanki na 5, ovo sto je Izundu odigrao je jezivo.
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Cak nam je i sut odlican. Ali mi treba da im ne dozvoljavamo brz ritam, i da igramo sto vise pozicioni basket. 1
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sreća pa Baskonija je kanta. Loš pristup. Naši su ušli sa lako ćemo. Ali dobijamo ovo. Samo malo ozbiljnosti u drugom poluvremenu. 2
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sem 2-3 pocetna minuta ovo je bas uzas Napad me jos vise cudi, jurimo ko muva bez glave Pocetak 3/4 ce pokazati u kom pravcu ide
Recommended Posts