Sector Posted Tuesday at 08:13 PM Posted Tuesday at 08:13 PM Dok vi kenjate na forumu momci marljivo rade i polako uzimaju utakmicu pod kontrolu. Samo polako. 1
Issey Posted Tuesday at 08:14 PM Posted Tuesday at 08:14 PM 2 minutes ago, TB Told said: Nije toliko ni bitno sada, ali nema igrača koji se može uporediti sa odnosom učinak - uloga. Jasno, igrači su krivi. Sve ih najuriti i dati implementatoru da sastavi svoj tim... 2
vinogradskaopera Posted Tuesday at 08:14 PM Posted Tuesday at 08:14 PM (edited) . Edited Tuesday at 08:21 PM by vinogradskaopera
Nini3112 Posted Tuesday at 08:14 PM Posted Tuesday at 08:14 PM Ahahahaha cim neko pruzi nesto korisno ide na klupu,pa sta ce ti sad Nwora???? 1
Ječmendo Posted Tuesday at 08:15 PM Posted Tuesday at 08:15 PM Kad ne bi vraćao Kodia cijelu posljednju četvrtinu, možda bi i bilo neke šanse...
No name Posted Tuesday at 08:16 PM Posted Tuesday at 08:16 PM Dok mi ovde trubimo, Kalinator marljivo sakuplja minute , za sada 17...Odzelej 10, a Dobric 0...bajo moj
Issey Posted Tuesday at 08:17 PM Posted Tuesday at 08:17 PM Just now, K.Dot said: Gde ste sada doomsayeri? Sad kad dobijemo sve nas banovati...
dunaj95 Posted Tuesday at 08:17 PM Posted Tuesday at 08:17 PM 5 minutes ago, Nini3112 said: Nije on bezvezan igrac samo mu je losa uloga Sve bitne utakmice odigrao je užasno... porobio je protiv Asvela... Jedan Panter se raspadao a večeras je eksplodirao Eee to je razlika između velikog i samo dobrog igrača... Betler ima mana koliko i puno osporavaniji CMM Doduše "ruki" sezona mu je...
Nini3112 Posted Tuesday at 08:17 PM Posted Tuesday at 08:17 PM Gledaj ga vraca Kodija i Cimu... ma dal je bre ovo moguce
TB Told Posted Tuesday at 08:18 PM Posted Tuesday at 08:18 PM 1 minute ago, K.Dot said: Gde ste sada doomsayeri? Mnogo inteligentna prozivka, vidiš za moje zdravlje ne moraš brinuti, dok su se za tebe par puta zabrinuli kad bi posle pobeda nestajao na po par dana. Drago mi je da si dočekao vreme za radost. 1 1
fradler Posted Tuesday at 08:18 PM Posted Tuesday at 08:18 PM Hahaha menja Izundua sad, čovek jedini nešto igra Kakav prokleti diletant 3 1
Bode Posted Tuesday at 08:18 PM Posted Tuesday at 08:18 PM 12 minutes ago, Don Dusko said: Jbg kladili smo se na Jordana Sejn mi reko da sam dobar Nworu i Gerarda Butlera i ispusili jbg, Kladio se nas trener. Mi smo se kladili na tim.
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 08:18 PM Posted Tuesday at 08:18 PM Moneke je tragičan, Nwora blizu toga. 1
Don Dusko Posted Tuesday at 08:18 PM Author Posted Tuesday at 08:18 PM Nworu ni da mi prete pistoljem ne bi zadrzavao vise kod nas.
dunaj95 Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Nworin Rolling in the deep... Kakav divljaka...
K.Dot Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM (edited) Jbt sad ih stisni da li je realan Nwora, majko moja, šta je ovo Edited Tuesday at 08:20 PM by K.Dot
Cavani Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Zasto pobogu vraca jutjubera i vuka kada smo konacno zalicili na nesto 1
Issey Posted Tuesday at 08:20 PM Posted Tuesday at 08:20 PM Just now, dunaj95 said: Nworin Rolling in the deep... Kakav divljaka... Neki Dubai plače za njim...
Elevator Operater Posted Tuesday at 08:20 PM Posted Tuesday at 08:20 PM (edited) Ako se desi da okrenete, Paskvalu da kupite poklon za onu petorku sa kraja 3/4, usra lik svoj tim 😁 Edited Tuesday at 08:21 PM by Elevator Operater
dunaj95 Posted Tuesday at 08:21 PM Posted Tuesday at 08:21 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: Nworu ni da mi prete pistoljem ne bi zadrzavao vise kod nas. Mnogo klup lik...
Recommended Posts