Glavonjic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kalini je ovo ona sezona u kojoj se gasi i to jbg nikad ne izgleda prijatno. 1
bodo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jel Sale mrzi Kalinu da mu konstantno daje šansu da se blamira. 3
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Glavonjic said: Kalini je ovo ona sezona u kojoj se gasi i to jbg nikad ne izgleda prijatno. A prosla sezona?
Kosjan Willavić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Realno, podbacili smo nocas iako nije bilo nekih velikih ocekivanja. Ali ajde, sad koncentracija da dobijemo iducu u plej inu 4
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Sad je onaj deo sezone kad se utakmice dobijaju odbranom, a mi je i dalje igramo kriminalno. Loše je to što nam ni napad nije dobar. Može da se napravi video od nekoliko minuta sa baš wtf odlukama u napadu... Bukvalno bez trenera igramo... Edited 6 hours ago by Issey 2 1
BriJones Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Promaja bez Bolomboja, jezivo izgledamo u odbrani bez njega.
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Skandalozna utakmice cele ekipe ali trenera najviše. Iskreno ja jednu jedinu akciju nisam video. O odbrani ne treba trošiti reči, naše klasično izdanje. 2
wing Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ova španska publika je vizuelno najgrdža. Svi nekako iskrivljeni u ge. Edited 6 hours ago by wing
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago "Utakmica koja nam život znači", reče jednom jedan ćelavi implementator 4 2
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Kica said: Ovo je realno za ostavku Nemoj tako buraz. Tankuje ovo,i priprema ih za derbi i za plej in. Kad ih Salo spremi psihološko-taktički ima da primimo manje od 50 koševa za poluvreme.
K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne smem mnogo ni da kritikujem, da se ne naljute fanovi Saše Obradovića. 2 3 2
DaleCopper Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Trenera treba menjati, jer svakako ovo je Obradoviću plafon i sledeća sezona će biti ista, ako ostane. 9
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 24 minutes ago, TB Told said: I da, za razliku od forumskih doomsayera igračima se ne može zameriti odsustvo karaktera. Old but good. Naguziše nas momački. 3
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Objektivno kvalitetniji su 30 razlike. Pojeli su nas... Mi smo indijanska ekipa koja fura 1 na 1 ali to protiv ozbiljnijih ekipa kad je bitno ne prolazi. Izgledamo žalosno...Trener i igrači su pali na ispitu. Hoćemo tim, a ne gomilu privatnika koji igraju za sebe i koji su operisani od timske košarke. 2 1
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 93 poen primio cirkuzant a do kraja još 4:30 min. Kakav skandal i sramota !!! P.S, bio sam blizu sa small ballom otišli ovi na +24.😁 1
K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da li je neko javio ovima iz Reala da nama ova utakmica život znači i da ne moraju baš 30 razlike da nas nabiju? 1
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 razlike od plej ofa i to je to, ako ostane ćelafuto ode i Aba 2
Placebo Lone star Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo kako veceras izgledamo je Sasina odgovornost. 2
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, DaleCopper said: Trenera treba menjati, jer svakako ovo je Obradoviću plafon i sledeća sezona će biti ista, ako ostane. Mislio sam da je ovaj nick povučen iz upotrebe, u čast najvećeg.
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Dzo23 said: Objektivno kvalitetniji su 30 razlike. Pojeli su nas... Mi smo indijanska ekipa koja fura 1 na 1 ali to protiv ozbiljnijih ekipa kad je bitno ne prolazi. Izgledamo žalosno...Trener i igrači su pali na ispitu. Hoćemo tim, a ne gomilu privatnika koji igraju za sebe i koji su operisani od timske košarke. Trener je kvalitetniji za 30 razlike,a ne sam roster. 1
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Sector said: Old but good. Naguziše nas momački. Napisano u trenutku kad smo sa sa -16 prišli na -7 i kad su se doomsayeri koji sebe smatraju rođenim pobednicima ućutali, tako da me izuzetno pogađa to što oni koji su sve vreme verovali u poraz kao i tokom svake prethodne utakmice, prozivaju... 4 1 1
Blejk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav je igrač Garuba....uništio nas čovek defanzivno, sve stiže. Bas sramotna igra i energija 2
Recommended Posts