Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted (edited)

Sad je onaj deo sezone kad se utakmice dobijaju odbranom, a mi je i dalje igramo kriminalno. Loše je to što nam ni napad nije dobar. Može da se napravi video od nekoliko minuta sa baš wtf odlukama u napadu... Bukvalno bez trenera igramo... 

Edited by Issey
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ova španska publika je vizuelno najgrdža.

Svi nekako iskrivljeni u ge.

Edited by wing
Posted
Just now, Kica said:

Ovo je realno za ostavku

Nemoj tako buraz.

Tankuje ovo,i priprema ih za derbi i za plej in.

Kad ih Salo spremi psihološko-taktički ima da primimo manje od 50 koševa za poluvreme.

Posted
24 minutes ago, TB Told said:

I da, za razliku od forumskih doomsayera igračima se ne može zameriti odsustvo karaktera.

Old but good.

Naguziše nas momački.

• Ha-ha 3
Posted

Objektivno kvalitetniji su 30 razlike. Pojeli su nas...

Mi smo indijanska ekipa koja fura 1 na 1 ali to protiv ozbiljnijih ekipa kad je bitno ne prolazi.

Izgledamo žalosno...Trener i igrači su pali na ispitu. 

Hoćemo tim, a ne gomilu privatnika koji igraju za sebe i koji su operisani od timske košarke. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Da li je neko javio ovima iz Reala da nama ova utakmica život znači i da ne moraju baš 30 razlike da nas nabiju?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, DaleCopper said:

Trenera treba menjati, jer svakako ovo je Obradoviću plafon i sledeća sezona će biti ista, ako ostane. 

Mislio sam da je ovaj nick povučen iz upotrebe, u čast najvećeg.

Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

Objektivno kvalitetniji su 30 razlike. Pojeli su nas...

Mi smo indijanska ekipa koja fura 1 na 1 ali to protiv ozbiljnijih ekipa kad je bitno ne prolazi.

Izgledamo žalosno...Trener i igrači su pali na ispitu. 

Hoćemo tim, a ne gomilu privatnika koji igraju za sebe i koji su operisani od timske košarke. 

Trener je kvalitetniji za 30 razlike,a ne sam roster.

• Like 1
Posted
Just now, Sector said:

Old but good.

Naguziše nas momački.

Napisano u trenutku kad smo sa sa -16 prišli na -7 i kad su se doomsayeri koji sebe smatraju rođenim pobednicima ućutali, tako da me izuzetno pogađa to što oni koji su sve vreme verovali u poraz kao i tokom svake prethodne utakmice, prozivaju...

• Ha-ha 4
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...