DijametralnoSuprotan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Brdo poena smo primili preko Nwore, Yaga i Monekea i to iskljucivo iz backdoor-a gde idiotima non-stop utrcavaju iza ledja. 2 1
Sector Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Prvi meč je bio +18, treba povesti računa i o međusobnoj razlici. 3
Taki Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakav govor tijela nasih igraca, pa najbolje da se mi nerviramo, svako prvo pokuvrijeme 50+ primljenih poena i ocigledno to se ne moze promijeniti.. 1
Bejn Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Imale su komšije trenera bez rominga a mi imamo trenera bez odbrane. 2
Вујке Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Басконија игра одличан меч, зато су нам дали 52 поена за полувреме. Али дефинитивно није случајно што сви против нас одиграју одличанм меч. Као да разигравамо противнике 8
liv7 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Imamo vise skokova,bolji procenat za 3,i podjednak broj izgubljenih lopti...i gubimo 10 razlike.Od Baskonije.
DijametralnoSuprotan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sramotno poluvreme. Lose pripremljen mec. Ne znamo kako da branimo Baskoniju. Cim je stao sut, raspali smo se. 1
Žilee Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kako mi skupimo ove igrace sa mudima ko u prepelice ,meni nije jasno. 1 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Jbg opet pucamo pod pritiskom.Menjaju se treneri i igraci al problem je isti. 2
srlepajce Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vodio si 20:11 i zavrsis prvo 42:52 Ne znam sta treba da se pise da je sve cveće i proleće 6
Maksim Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago U svakom slucaju veliki napredak za kkcz, 10 godina smo sezonu zavrsavali u novembru/decembru a sad smo docekali mart. 1 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Just now, Žilee said: Kako mi skupimo ove igrace sa mudima ko u prepelice ,meni nije jasno. Ma da sad su igraci muda ko prepelice a pre mesec dana bilu muda ko lava.Jebiga.
Losmi17 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Jbg opet pucamo pod pritiskom.Menjaju se treneri i igraci al problem je isti. Hahah pa ti si komedija od lika A ja kad to napisem jos pre xy kola i dijagnoziram vas unapred, lov na vestice ovde 3
K.Dot Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Don Dusko said: Jbg opet pucamo pod pritiskom.Menjaju se treneri i igraci al problem je isti. Navijači na forumu nabijaju pritisak, šalju negativnu energiju i zato ništa ne uspevamo da napravimo. Kao sto kažeš sve smo promenili osim navijača, ne mogu pravi navijači da podignu ekipu od ovih što im ništa ne valja. 2
Carl Johnson Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago U nedelju je Sale imao jaci trening, da se pripremi za erotski film veceras 1
aleksa7 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Људи играју не само без петице, него и без четворке и наш безгрешни учесник F4 није у стању да успостави никоји вид доминације на терену. Јебавају нас исподпросечни играчи који не прелазе 201cm у спорту у ком је висина основа свега. И онда се јављају сведоци да пљују навијаче којима је то ненормално. 🤣 4
djenkoslav Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pojedini igrači pričaju o final 4 već 3 meseca, ajde sad da vidim reakciju, da vidimo gde su ta mudašca... 🍿
MrTripleDouble Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Doso je kraaaj moj ciganeee nista od plejofa ni ove godine... 2 1
Cavani Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Na 11-20 izvodi razigrane Dobrica i Nworu i ubija momentum skroz, mora sablon da se ispostuje. 1
Leo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma da sad su igraci muda ko prepelice a pre mesec dana bilu muda ko lava.Jebiga. Jedan ih ima do poda, rece jednom jedna vrlo mudra licnost.
Recommended Posts