Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Kakav govor tijela nasih igraca, pa najbolje da se mi nerviramo, svako prvo pokuvrijeme 50+ primljenih poena i ocigledno to se ne moze promijeniti.. 

• Like 1
Posted

Басконија игра одличан меч, зато су нам дали 52 поена за полувреме. Али дефинитивно није случајно што сви против нас одиграју одличанм меч. Као да разигравамо противнике

• Like 8
Posted

Imamo vise skokova,bolji procenat za 3,i podjednak broj izgubljenih lopti...i gubimo 10 razlike.Od Baskonije.

Posted

U svakom slucaju veliki napredak za kkcz, 10 godina smo sezonu zavrsavali u novembru/decembru a sad smo docekali mart.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Žilee said:

Kako mi skupimo ove igrace sa mudima ko u prepelice ,meni nije jasno.

Ma da sad su igraci muda ko prepelice a pre mesec dana bilu muda ko lava.Jebiga.

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Jbg opet pucamo pod pritiskom.Menjaju se treneri i igraci al problem je isti.

Hahah pa ti si komedija od lika

A ja kad to napisem jos pre xy kola i dijagnoziram vas unapred, lov na vestice ovde

• Like 3
Posted
Just now, Don Dusko said:

Jbg opet pucamo pod pritiskom.Menjaju se treneri i igraci al problem je isti.

Navijači na forumu nabijaju pritisak, šalju negativnu energiju i zato ništa ne uspevamo da napravimo. Kao sto kažeš sve smo promenili osim navijača, ne mogu pravi navijači da podignu ekipu od ovih što im ništa ne valja. 

• Ha-ha 2
Posted

Људи играју не само без петице, него и без четворке и наш безгрешни учесник F4 није у стању да успостави никоји вид доминације на терену. Јебавају нас исподпросечни играчи који не прелазе 201cm у спорту у ком је висина основа свега. И онда се јављају сведоци да пљују навијаче којима је то ненормално. 🤣

• Like 4
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Ma da sad su igraci muda ko prepelice a pre mesec dana bilu muda ko lava.Jebiga.

Jedan ih ima do poda, rece jednom jedna vrlo mudra licnost.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...