Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cemu se mi nadamo uopste u nastavku EL sa ovakvom igrom, tuga na sta licimo defanzivno. A sada smo stali i u napadu 4
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kontraritam od 11-20 na ulazak Kalinića pa Yaga. 3
dunaj95 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I na kraju će Jago biti kriv... nema veze što jedni nosioci ne mogu meda u napadu...a drugi ne pomišljaju ni da pokušaju nešto u odbrani... LUZERSKI MENTALITET IGRAČA!!! 1
Steve Gerrard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Toksikaneri jesmo se dobro naoruzaliii,ajmo otvorite dusu 3 1 2
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakav je cirkuzant tiktoker, ali uredno igra i kanali tim. Sa druge strane Dobric na klupi posle dobrog starta. 1 1
Вујке Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Али Саша који након три криминална потеза Монекеа заредом изведе Оџелеја... Мајко мила какав тренерски осећај 5
YAO Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znaju igraci uloge i to je to. Izmene ko u rukometu,nema niko konstantnu minutazu 2
Žilee Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nwora nesto sam izvlaci ,za sad beda od odbrane sto me i ne cudi . Moneke covek sa svojim izjavam sam sebi steti
TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Steve Gerrard said: Toksikaneri jesmo se dobro naoruzaliii,ajmo otvorite dusu Ovako je lepše, kad pobedimo, a oni nestanu bez traga. 1 1
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Neozbiljna i šarlatanska ekipa sa potpuno pogubljenim trenerom. Ovako ne igraju ekipe koje imaju play off ambicije i to je to. 3
dunaj95 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sa 11:20 odeš na 48:38 protiv Baskonije!!! Gubiš u jednom intervalu 20 RAZLIKE!! ALAL VERA MOMCI! 4
Bejn Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam čemu čuđenje povodom naše odbrane. Mi to ne igramo skoro celu EL. Samo ponekad kad se mora u poslednjoj četvrtini pa ako prođe, prođe. Možemo mi i da dobijemo ali ovo što gledamo u ovako bitnoj utakmici je kriminal. 4
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ekipa je umorna, potrošnja je ogromna, videli ste sinoc kako su komšije odigrale svoju utakmicu ali mi bismo barem na papiru trebalo da imamo roster dovoljno širok i za ovakve napore. 1
dunaj95 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, K.Dot said: Ekipa je umorna, potrošnja je ogromna, videli ste sinoc kako su komšije odigrale svoju utakmicu ali mi bismo barem na papiru trebalo da imamo roster dovoljno širok i za ovakve napore. Nek se strpe još malo..imaće vremena za odmor kad počne plej off EL...
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šta nam je s Vuka i Čimice? Jel ih pritisak možda jede ili su loše spavali? 🤦
vinogradskaopera Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne moze da igramo preuzimanje kad je Rivero u igri, jednostavno ne moze da isprati i mi nastavljamo to da igramo..
Ivo.Srbija Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svaka cast za zanimljivu sezonu, bilo je lepih momenata ali mi smo komedija od ekipe, kad god smo favoriti tesko mucenje. Kakav plej of, svaka sezona ista, tako blizu a tako daleko. 2
Recommended Posts