Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

I na kraju će Jago biti kriv... nema veze što jedni nosioci ne mogu meda u napadu...a drugi ne pomišljaju ni da pokušaju nešto u odbrani...

LUZERSKI MENTALITET IGRAČA!!!

• Like 1
Posted

Али Саша који након три криминална потеза Монекеа заредом изведе Оџелеја... Мајко мила какав тренерски осећај

• Like 5
Posted
1 minute ago, Steve Gerrard said:

Toksikaneri jesmo se dobro naoruzaliii,ajmo otvorite dusu

Ovako je lepše, kad pobedimo, a oni nestanu bez traga.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Neozbiljna i šarlatanska ekipa sa potpuno pogubljenim trenerom.

Ovako ne igraju ekipe koje imaju play off ambicije i to je to. 

• Like 3
Posted

Ne znam čemu čuđenje povodom naše odbrane. Mi to ne igramo skoro celu EL. Samo ponekad kad se mora u poslednjoj četvrtini pa ako prođe, prođe. Možemo mi i da  dobijemo ali ovo što gledamo u ovako bitnoj utakmici je kriminal.

• Like 4
Posted

Ekipa je umorna, potrošnja je ogromna, videli ste sinoc kako su komšije odigrale svoju utakmicu ali mi bismo barem na papiru trebalo da imamo roster dovoljno širok i za ovakve napore. 

• Ha-ha 1
Posted
Just now, K.Dot said:

Ekipa je umorna, potrošnja je ogromna, videli ste sinoc kako su komšije odigrale svoju utakmicu ali mi bismo barem na papiru trebalo da imamo roster dovoljno širok i za ovakve napore. 

Nek se strpe još malo..imaće vremena za odmor kad počne plej off EL...

Posted

Svaka cast za zanimljivu sezonu, bilo je lepih momenata ali mi smo komedija od ekipe, kad god smo favoriti tesko mucenje. Kakav plej of, svaka sezona ista, tako blizu a tako daleko. 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...