srlepajce Posted Wednesday at 08:16 PM Posted Wednesday at 08:16 PM Nije ovo igra za plej in kamoli plej of 10
Kosjan Willavić Posted Wednesday at 08:16 PM Posted Wednesday at 08:16 PM Cemu se mi nadamo uopste u nastavku EL sa ovakvom igrom, tuga na sta licimo defanzivno. A sada smo stali i u napadu 4
Problem sa licnim greskama Posted Wednesday at 08:16 PM Posted Wednesday at 08:16 PM Kontraritam od 11-20 na ulazak Kalinića pa Yaga. 3
dunaj95 Posted Wednesday at 08:17 PM Posted Wednesday at 08:17 PM I na kraju će Jago biti kriv... nema veze što jedni nosioci ne mogu meda u napadu...a drugi ne pomišljaju ni da pokušaju nešto u odbrani... LUZERSKI MENTALITET IGRAČA!!! 1
Steve Gerrard Posted Wednesday at 08:17 PM Posted Wednesday at 08:17 PM Toksikaneri jesmo se dobro naoruzaliii,ajmo otvorite dusu 3 1 2
No name Posted Wednesday at 08:17 PM Posted Wednesday at 08:17 PM Kakav je cirkuzant tiktoker, ali uredno igra i kanali tim. Sa druge strane Dobric na klupi posle dobrog starta. 1 1
Вујке Posted Wednesday at 08:17 PM Posted Wednesday at 08:17 PM Али Саша који након три криминална потеза Монекеа заредом изведе Оџелеја... Мајко мила какав тренерски осећај 5
YAO Posted Wednesday at 08:18 PM Posted Wednesday at 08:18 PM Ne znaju igraci uloge i to je to. Izmene ko u rukometu,nema niko konstantnu minutazu 2
Webad Posted Wednesday at 08:18 PM Posted Wednesday at 08:18 PM 50 za poluvreme od baskonije...krv ti je6em
Žilee Posted Wednesday at 08:18 PM Posted Wednesday at 08:18 PM Nwora nesto sam izvlaci ,za sad beda od odbrane sto me i ne cudi . Moneke covek sa svojim izjavam sam sebi steti
TB Told Posted Wednesday at 08:19 PM Posted Wednesday at 08:19 PM 1 minute ago, Steve Gerrard said: Toksikaneri jesmo se dobro naoruzaliii,ajmo otvorite dusu Ovako je lepše, kad pobedimo, a oni nestanu bez traga. 1 1
Dzo23 Posted Wednesday at 08:19 PM Posted Wednesday at 08:19 PM Neozbiljna i šarlatanska ekipa sa potpuno pogubljenim trenerom. Ovako ne igraju ekipe koje imaju play off ambicije i to je to. 3
dunaj95 Posted Wednesday at 08:20 PM Posted Wednesday at 08:20 PM Sa 11:20 odeš na 48:38 protiv Baskonije!!! Gubiš u jednom intervalu 20 RAZLIKE!! ALAL VERA MOMCI! 4
Bejn Posted Wednesday at 08:20 PM Posted Wednesday at 08:20 PM Ne znam čemu čuđenje povodom naše odbrane. Mi to ne igramo skoro celu EL. Samo ponekad kad se mora u poslednjoj četvrtini pa ako prođe, prođe. Možemo mi i da dobijemo ali ovo što gledamo u ovako bitnoj utakmici je kriminal. 4
K.Dot Posted Wednesday at 08:20 PM Posted Wednesday at 08:20 PM Ekipa je umorna, potrošnja je ogromna, videli ste sinoc kako su komšije odigrale svoju utakmicu ali mi bismo barem na papiru trebalo da imamo roster dovoljno širok i za ovakve napore. 1
dunaj95 Posted Wednesday at 08:22 PM Posted Wednesday at 08:22 PM Just now, K.Dot said: Ekipa je umorna, potrošnja je ogromna, videli ste sinoc kako su komšije odigrale svoju utakmicu ali mi bismo barem na papiru trebalo da imamo roster dovoljno širok i za ovakve napore. Nek se strpe još malo..imaće vremena za odmor kad počne plej off EL...
Dzo23 Posted Wednesday at 08:22 PM Posted Wednesday at 08:22 PM Šta nam je s Vuka i Čimice? Jel ih pritisak možda jede ili su loše spavali? 🤦
vinogradskaopera Posted Wednesday at 08:22 PM Posted Wednesday at 08:22 PM Ne moze da igramo preuzimanje kad je Rivero u igri, jednostavno ne moze da isprati i mi nastavljamo to da igramo..
Ivo.Srbija Posted Wednesday at 08:22 PM Posted Wednesday at 08:22 PM Svaka cast za zanimljivu sezonu, bilo je lepih momenata ali mi smo komedija od ekipe, kad god smo favoriti tesko mucenje. Kakav plej of, svaka sezona ista, tako blizu a tako daleko. 2
fradler Posted Wednesday at 08:23 PM Posted Wednesday at 08:23 PM Presmešni smo. Bar se nećemo više zamlaćivati. 1
Recommended Posts