Dzo23 Posted Sunday at 08:57 PM Posted Sunday at 08:57 PM 1 minute ago, fradler said: Nvora je na 0/16 za 3 od kupa, ti šutevi nisu ni blizu... Kaže da su mjenjali lopte u EL. Nova serija i ne može da se navikne. 1
Chaos Is Me Posted Sunday at 09:01 PM Posted Sunday at 09:01 PM Nwora def igrač koji me najviše nervira u ovoj ekipi. Može da bude i MVP EL ali će me i dalje nervirati. Neviđen silos. 1
fradler Posted Sunday at 09:03 PM Posted Sunday at 09:03 PM 5 vezanih poena Kartera, bar nešto lepo videsmo večeras.
Žilee Posted Sunday at 09:03 PM Posted Sunday at 09:03 PM 5 minutes ago, Dzo23 said: Kaže da su mjenjali lopte u EL. Nova serija i ne može da se navikne. Ima smisla ,i u nba kad su menjali lopte zalili su se mnogo veci igraci poput Lillarda i jos mnogih 1
djenkoslav Posted Monday at 11:07 AM Posted Monday at 11:07 AM (edited) - Edited Monday at 11:11 AM by djenkoslav pogrešna tema, ne mogu da obrisem post
Henry Chinaski Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Rivero mnogo dobro otvorio Edited 2 hours ago by Henry Chinaski 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nedostajala mi je kubanska zver. Prva petica lagano kad uhvati ritam. 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 7 poena preko Dobrića. Edited 2 hours ago by TB Told 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lepo su sudije počele. Nije ni blizu da se lomi meč, a mi imamo nepostojeći faul Monekea, imamo nedosuđen faul u napadu Lesoru kada se zagradio rukom. 2
drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rivero napolje jer mu ide dobro valjda. Zato Dobric sa najneinteligentnijom odbranom i dva faula za 2+1 tj. 3+1. 2
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šteta za ovo pomračanje uma sa kobrom u startnoj petorci. Sam drži PAO u igri. 3
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kodi odlican Vec 5 asis, neverovatno Edited 2 hours ago by srlepajce 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 0 faulova za PAO a od prvog minuta igraju u koontaktu. 2
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Batlera pojela atmosfera treba ga vaditi da se iskulira 2
DejanT Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam koliko cemo izdrzati ali za sad odlican pocetak, bravo momci! (ako sme pohvala na ovoj temi)
Recommended Posts