Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Sinnerman said:

Kako ova plava teta gleda Sašu kako mlatara ručicama 😂

Obradovic je realno nas najmanji problem veceras. Nije nikakav faktor realno.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, drakon1 said:

Treba jako faulirati Musu. Baš jako, muški.

Steta sto nema Kalinica veceras. Em floper, em ljigavac, dzaba raskosan talenat koji poseduje kao igrac

1 minute ago, Вујке said:

Нисам гледао од почетка, како је Картер изгледао на терену и колико је играо?

Jedan promasaj za tri i to je to.

• Like 2
Posted

"Ljudi, slušajte. Ne mogu da vas nateram. Nemam oružje. Ako hoćete da izgubite 40 razlike, izgubite. Ovo je loše. Ne možemo ovako da izgledamo. Pogledajte kako nas pritiskaju. Možete to i vi. Uradite to. Nikoga ne zanima što niste sveži", vikao je Obradović ljut nezalaganjem svoje ekipe.

• Like 2
Posted
11 minutes ago, NMX said:

Na svu muku nase skandalozne igre, vidi Musu mentola sto imitira Cimu 

Treba ga docekati u Beogradu kako dolikuje, od pocetka utakmice nesto majmunise, na svome pa pokazuje pravo lice

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Dubai šutira 17/20 za 2, 7/12 za 3. To uglavnom opisuje koliko nas je zanimala odbrana, 90% su bili najlakši šutevi na svetu. Nisam za to da se biraju utakmice jer to ne rade šampionske ekipe. Neka pokažu malo ponosa u drugom poluvremenu, dozvoljavaju da piša po njima jebeni Musa. I da, pusti Butlera nek pleše.

Edited by Čvarkov
  • Like 5
Posted

Ubaci Kartera u petorku pa ga zalepi za klupu posle 5 min. Batler jedini koji je igrao nesto,zalepljen za klupu. Ostatak ekipe igra 1 na 1 bez bilo koje akcije. Nije problem u Sasi

Posted
12 minutes ago, Stefi88 said:

Kakva odvratna njuska Musa...

Једино што је одвратно је наш приступ. И треба да ти се спрда неко кад изађеш ко кукавица. Покажи карактер, уђи у месо.

Posted
4 minutes ago, Вујке said:

Нисам гледао од почетка, како је Картер изгледао на терену и колико је играо?

Kao da je košarku poslednji put igrao 2015. Odćoškario 3-4 minuta, polomio tablu jednim šutem za tri i to je to. 

Jbg, vrlo nezgodan momenat za njegov povratak u ritam, koji očito neće teći glatko. Verujem da je bio plan da dobije danas 15-20 minuta, ali utakmica je otišla u pravcu spašavanja žive glave.

Btw, Kodi večeras izgleda kao zombi, čovek jedva stoji na nogama. Ako je nekoga trebalo odmarati to je on, svakako ne Bolomboj (kad već ne želi sa Riverom da pokuša).

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Taki said:

Treba ga docekati u Beogradu kako dolikuje, od pocetka utakmice nesto majmunise, na svome pa pokazuje pravo lice

Treba skandirati - Panter, Panter, Panter...:classic_biggrin:

Edited by Volter
Posted

Ništa mi ne biramo, ovo je realnost. Bolja ekipa, igraju mnogo smislenije. Oni i grobari su trenutno bolji od nas, ma koliko neki ne htjeli to da priznaju. 

Ova naša ekipa ne može da igra odbranu osim u nekim intervalima kad hala napravi pritisak pa malo zapnu. Ali generalno smo jezivi defanzivno. 

• Like 2
Posted

Musa je šaban i provokator ali ništa nije radio što Chima inače ne radi. Moram reći da sam jaču i požrtvovaniju odbranu viđao u G ligi od ove naše abominacije večeras. Nadam se da ćemo popraviti utisak.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Čvarkov said:

Dubai šutira 17/20 za 2, 7/12 za 3. To uglavnom opisuje koliko nas je zanimala odbrana, 90% su bili najlakši šutevi na svetu. Nisam za to da se biraju utakmice jer to ne rade šampionske ekipe. Neka pokažu malo ponosa u drugom poluvremenu, dozvoljavaju da piša po njima jebeni Musa. I da, pusti Butlera nek pleše.

Posebno što šta god mislili o ABA sezona bez trofeja u ABA teško da će se smatrati uspešnom. 

Posted

Dubai je napadacki mozda i najbolja ekipa u evroligi, jos ako ih ovako ide a mi igramo prepoznatljivu odbranu u ovakmim utakmicama, rezultat je ocekivan

Posted
3 minutes ago, Dzo23 said:

Ništa mi ne biramo, ovo je realnost. Bolja ekipa, igraju mnogo smislenije. Oni i grobari su trenutno bolji od nas, ma koliko neki ne htjeli to da priznaju. 

Ova naša ekipa ne može da igra odbranu osim u nekim intervalima kad hala napravi pritisak pa malo zapnu. Ali generalno smo jezivi defanzivno. 

Ovo ne može biti dalje od istine. Stvar je u tome što igramo na bazi kurca večeras. Naša ekipa itekako može da igra odbranu.

• Like 4
Posted
6 minutes ago, Big Ticket said:

Једино што је одвратно је наш приступ. И треба да ти се спрда неко кад изађеш ко кукавица. Покажи карактер, уђи у месо.

Mislim da "kukavica" nije dobar opis. Po meni je pre da smo "nezainteresovani" i/ili "letargicni"..

Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

У утакмицама које заправо имају значај, за разлику од ове вечерас, ни Дубаи ни Партизан нису бољи од нас. 

Posted (edited)
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Ovo ne može biti dalje od istine. Stvar je u tome što igramo na bazi kurca večeras. Naša ekipa itekako može da igra odbranu.

Naravno da moze, problem je sto ocigledno biraju utakmice i pristup im nije na 100% u ABA.

Valjda ce im ponos proraditi u IIp. Pa svesti na podnosljivu razliku.

A Dubai nije Kluz da moze 1Q dobre kosarke da ih slomi.A pritom da nece napraviti solidnu razliku.

Edited by Don Dusko
Posted

Ja ne zameram momcima nista veceras, mozda malo na zalaganju, ali posle onakve tekme protiv Fenera gde je proslo manje od 2 dana, igramo u gostima protiv ozbiljne i odmornije ekipe nema sta...

Mnogo mi je bitniji petak i kako cemo da izgledamo, ova aba mi je nebitna dok ne dodje zavrsnica.

Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Kako kad redovno primamo 50+ poena za poluvrjeme? 

Ajde ok vjerovacu ti...Evo čekam Oaku i petak. 

• Like 1
Posted

I prošle godine smo birali utakmice. Znano je kako se to završilo. Možda ćemo ove godine imati više sreće.

• Like 2