Сандро Лаки Ђентиле Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Страх ме да кажем шта мислим о нашој игри да ме не оптуже да никад нисам узео лопту у руке и да немам појма о животу. Види се да тренер зна шта ради, то је најбитније. 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Skok i nonšalantne izgubljene lopte prave razliku. Svakako fener igra bruka odbranu.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, srlepajce said: I nije neka razlika koliko lose izgledamo Polako, ima vremena. 2
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Trenerska klasa je toliko velika da Jasikevicius vodi Asvel dobio bi veceras 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, srlepajce said: I nije neka razlika koliko lose izgledamo Polako, biće... Mi više ne možemo ni Asvel da dobijemo sa ovakvom igrom... Ubio je ćelavi ekipu... 1
Glavonjic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo da sad sutnemo u poslednjoj sekundi da im ne bi dali sansu za napad i sut.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bolji su za klasu. Mi smo ekipa od oktobra do februara. Sramotno izdanje potpuno. 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Glavonjic said: Samo da sad sutnemo u poslednjoj sekundi da im ne bi dali sansu za napad i sut. Bas si optimista 🤣
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mora se priznati da je SO jedan ispodprosečni Evroligaški trener. Doduše ne možeš da se vadiš protiv Fenera,ali ekipa mu ne liči ni na šta,mnoštvo igrača van balansa i forme, napadački setovi se svode na divljanje...itd itd. Pley in je za nas premijaaaa!!! 3
Maksim Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ocajna igra i jos gora atmosfera, ne sjecam se kad sam gledao punu arenu a ovako mrtvu atmosferu. 1
vladi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hahahahah kakav zadnji napad smo odigrali, pa ima li ko odgovoran za ovo na terenu ili svako moze da radi sta hoce ko na basketu
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sa trojkama Kalinica i ove sad Bolomboja mi bi bili u egalu maltene 2
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedna od utakmica koju ne bismo dobili sve da traje sto godina 3
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, MrTripleDouble said: CimGod nam daje vestacko disanje, ostali nista Taj će nas i satrati " samo polako. Videli smo i protiv Bajerna. Nwora je trenutno kancer ekipe plus nema ko da ga kontrolise. Ovo sto on igra je za izbacivanje iz tima da pravi društvo Yagu na tribinama. 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne koristite raspadanje i sebičluk THT za sada. Ne verujem da će glumiti Dvejna Vašingtona u ovoj meri u drugom.
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Webad said: Dobric na takeru...zivoteee To je takticka varijanta vrhunskog majstota od trenera 🤣 Dobrinjo odbrambena zverina 🤣
Fan Kosarke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zasto Odzeleja ne stavi na Takera , malo da oseti tvrdo... bas je neprijatno kako raznosi sve koji su ga cuvali... 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Fan Kosarke said: Zasto Odzeleja ne stavi na Takera , malo da oseti tvrdo... bas je neprijatno kako raznosi sve koji su ga cuvali... Ma šta mi znamo,Saša zna najbolje.On je trener a mi nismo,može se čuti ovih nekoliko utakmica. Jednostavno mu ne verujem! Čim je krenuo da implementira svoje ideje krenuli smo stranputicom. Uspeo je i Batlera da pokvari. 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sreca u nesreci je sto celavi nije stigao na vreme da nas vodi u Istanbulu, imali bismo jedan ruzan poraz vise.
Recommended Posts