Сандро Лаки Ђентиле Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Страх ме да кажем шта мислим о нашој игри да ме не оптуже да никад нисам узео лопту у руке и да немам појма о животу. Види се да тренер зна шта ради, то је најбитније. 1
Žilee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Skok i nonšalantne izgubljene lopte prave razliku. Svakako fener igra bruka odbranu.
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: I nije neka razlika koliko lose izgledamo Polako, ima vremena. 2
Disfruto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Trenerska klasa je toliko velika da Jasikevicius vodi Asvel dobio bi veceras 1
Issey Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: I nije neka razlika koliko lose izgledamo Polako, biće... Mi više ne možemo ni Asvel da dobijemo sa ovakvom igrom... Ubio je ćelavi ekipu... 1
Glavonjic Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Samo da sad sutnemo u poslednjoj sekundi da im ne bi dali sansu za napad i sut.
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bolji su za klasu. Mi smo ekipa od oktobra do februara. Sramotno izdanje potpuno. 1
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Glavonjic said: Samo da sad sutnemo u poslednjoj sekundi da im ne bi dali sansu za napad i sut. Bas si optimista 🤣
Zadnji vezni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mora se priznati da je SO jedan ispodprosečni Evroligaški trener. Doduše ne možeš da se vadiš protiv Fenera,ali ekipa mu ne liči ni na šta,mnoštvo igrača van balansa i forme, napadački setovi se svode na divljanje...itd itd. Pley in je za nas premijaaaa!!! 3
Maksim Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ocajna igra i jos gora atmosfera, ne sjecam se kad sam gledao punu arenu a ovako mrtvu atmosferu. 1
vladi Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Hahahahah kakav zadnji napad smo odigrali, pa ima li ko odgovoran za ovo na terenu ili svako moze da radi sta hoce ko na basketu
MrTripleDouble Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sa trojkama Kalinica i ove sad Bolomboja mi bi bili u egalu maltene 2
berti Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jedna od utakmica koju ne bismo dobili sve da traje sto godina 3
No name Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, MrTripleDouble said: CimGod nam daje vestacko disanje, ostali nista Taj će nas i satrati " samo polako. Videli smo i protiv Bajerna. Nwora je trenutno kancer ekipe plus nema ko da ga kontrolise. Ovo sto on igra je za izbacivanje iz tima da pravi društvo Yagu na tribinama. 1
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne koristite raspadanje i sebičluk THT za sada. Ne verujem da će glumiti Dvejna Vašingtona u ovoj meri u drugom.
Leo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Webad said: Dobric na takeru...zivoteee To je takticka varijanta vrhunskog majstota od trenera 🤣 Dobrinjo odbrambena zverina 🤣
Fan Kosarke Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zasto Odzeleja ne stavi na Takera , malo da oseti tvrdo... bas je neprijatno kako raznosi sve koji su ga cuvali... 1
Zadnji vezni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Fan Kosarke said: Zasto Odzeleja ne stavi na Takera , malo da oseti tvrdo... bas je neprijatno kako raznosi sve koji su ga cuvali... Ma šta mi znamo,Saša zna najbolje.On je trener a mi nismo,može se čuti ovih nekoliko utakmica. Jednostavno mu ne verujem! Čim je krenuo da implementira svoje ideje krenuli smo stranputicom. Uspeo je i Batlera da pokvari. 1
fradler Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sreca u nesreci je sto celavi nije stigao na vreme da nas vodi u Istanbulu, imali bismo jedan ruzan poraz vise.
Recommended Posts