Сандро Лаки Ђентиле Posted March 13 Posted March 13 Страх ме да кажем шта мислим о нашој игри да ме не оптуже да никад нисам узео лопту у руке и да немам појма о животу. Види се да тренер зна шта ради, то је најбитније. 1
Žilee Posted March 13 Posted March 13 Skok i nonšalantne izgubljene lopte prave razliku. Svakako fener igra bruka odbranu.
Sector Posted March 13 Posted March 13 1 minute ago, srlepajce said: I nije neka razlika koliko lose izgledamo Polako, ima vremena. 2
Disfruto Posted March 13 Posted March 13 Trenerska klasa je toliko velika da Jasikevicius vodi Asvel dobio bi veceras 1
Issey Posted March 13 Posted March 13 1 minute ago, srlepajce said: I nije neka razlika koliko lose izgledamo Polako, biće... Mi više ne možemo ni Asvel da dobijemo sa ovakvom igrom... Ubio je ćelavi ekipu... 1
Glavonjic Posted March 13 Posted March 13 Samo da sad sutnemo u poslednjoj sekundi da im ne bi dali sansu za napad i sut.
Dzo23 Posted March 13 Posted March 13 Bolji su za klasu. Mi smo ekipa od oktobra do februara. Sramotno izdanje potpuno. 1
DijametralnoSuprotan Posted March 13 Posted March 13 Just now, Glavonjic said: Samo da sad sutnemo u poslednjoj sekundi da im ne bi dali sansu za napad i sut. Bas si optimista 🤣
Zadnji vezni Posted March 13 Posted March 13 Mora se priznati da je SO jedan ispodprosečni Evroligaški trener. Doduše ne možeš da se vadiš protiv Fenera,ali ekipa mu ne liči ni na šta,mnoštvo igrača van balansa i forme, napadački setovi se svode na divljanje...itd itd. Pley in je za nas premijaaaa!!! 3
Maksim Posted March 13 Posted March 13 Ocajna igra i jos gora atmosfera, ne sjecam se kad sam gledao punu arenu a ovako mrtvu atmosferu. 1
vladi Posted March 13 Posted March 13 Hahahahah kakav zadnji napad smo odigrali, pa ima li ko odgovoran za ovo na terenu ili svako moze da radi sta hoce ko na basketu
MrTripleDouble Posted March 13 Posted March 13 Sa trojkama Kalinica i ove sad Bolomboja mi bi bili u egalu maltene 2
berti Posted March 13 Posted March 13 Jedna od utakmica koju ne bismo dobili sve da traje sto godina 3
No name Posted March 13 Posted March 13 3 minutes ago, MrTripleDouble said: CimGod nam daje vestacko disanje, ostali nista Taj će nas i satrati " samo polako. Videli smo i protiv Bajerna. Nwora je trenutno kancer ekipe plus nema ko da ga kontrolise. Ovo sto on igra je za izbacivanje iz tima da pravi društvo Yagu na tribinama. 1
Elevator Operater Posted March 13 Posted March 13 Ne koristite raspadanje i sebičluk THT za sada. Ne verujem da će glumiti Dvejna Vašingtona u ovoj meri u drugom.
Leo Posted March 13 Posted March 13 Just now, Webad said: Dobric na takeru...zivoteee To je takticka varijanta vrhunskog majstota od trenera 🤣 Dobrinjo odbrambena zverina 🤣
Fan Kosarke Posted March 13 Posted March 13 Zasto Odzeleja ne stavi na Takera , malo da oseti tvrdo... bas je neprijatno kako raznosi sve koji su ga cuvali... 1
Zadnji vezni Posted March 13 Posted March 13 Just now, Fan Kosarke said: Zasto Odzeleja ne stavi na Takera , malo da oseti tvrdo... bas je neprijatno kako raznosi sve koji su ga cuvali... Ma šta mi znamo,Saša zna najbolje.On je trener a mi nismo,može se čuti ovih nekoliko utakmica. Jednostavno mu ne verujem! Čim je krenuo da implementira svoje ideje krenuli smo stranputicom. Uspeo je i Batlera da pokvari. 1
fradler Posted March 13 Posted March 13 Sreca u nesreci je sto celavi nije stigao na vreme da nas vodi u Istanbulu, imali bismo jedan ruzan poraz vise.
Recommended Posts