Сандро Лаки Ђентиле Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Какав распад после добре прве четвртине, играмо нападе као да ће сами да се склоне. 1
Big Ticket Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Распала се концепција уласком Батлера. Пар последњих мечева није у најбољем ритму. Превише форсирамо лобове за Изундуа, фали неки кратки рол, поп. Недовољно разноврсни у нападу, недовољно чврсти у одбрани 1
Ebuka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jago bi resavao ove sa pola snage. Ako dodjemo do finala, najbitnije da Izundu izbegne brze faulove. 2
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nvora mi je još gori od Batlera, teško silovanje i žestok bol u kurcu. 2 1
3x3cz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 0/3 bacanja Jel realan lik Sto ne kazes ne igra mi se kup, ide neko drugi i cao 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, fradler said: Nvora mi je još gori od Batlera, teško silovanje i žestok bol u kurcu. Strance izuzev Buke totalno ne zanima nista osim EL. To je bas ocigledno. 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne ne domaca osnova je kriva sto bi strucnjaci rekli uvek. 1
Maksim Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali raspali Spartak kojim se dize kurac samo na nas, ovamo gube od Ilirije,Mege i Bosne koja ih je izbacila iz plej ofa aba lige. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Шта је Нвори и Батлеру, је л’ им убацили бром у чај, шта се дешава, не би нас овако продавали ни да у плавом играју? Држе тезгу данас. 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta su se ovii toliko rstrčali.... Zar ne znaju da igraju sa EL ekipom.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Maksim said: Ali raspali Spartak kojim se dize kurac samo na nas, ovamo gube od Ilirije,Mege i Bosne koja ih je izbacila iz plej ofa aba lige. Ma šta im se diže, igraju očajnu utakmicu Nego smo mi kratka, ćelava horor priča 1
DijametralnoSuprotan Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Mi iz svakog Obradovicevog tajmauta izadjemo jos gori. Da nije Izundua ovo bi vec islo na dvocifrenu razliku za Spartak. 1
Kosjan Willavić Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Sramna kurcobolja, imamo skor sa Spartakom kao s Denverom da igramo. Aj valjda cemo iscupati na guzove 2
le piaf Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Just now, fradler said: Ma šta im se diže, igraju očajnu utakmicu Nego smo mi kratka, ćelava horor priča Brate, nisam vaš, neću da ti solim pamet, ali ne kapiram šta ti je sad Obradović kriv? Jel rotira Butlera i Nworu, obojica užasni, šta treba da radi? Da ih pošalje obojicu u svlačionicu? Buraz gazite u EL, a ti si ga sad napeo zbog mrtvog kupa Koraća, druga jebena četvrtina na - 2. 9 1
Don Dusko Posted 52 minutes ago Author Posted 52 minutes ago 5 minutes ago, le piaf said: Brate, nisam vaš, neću da ti solim pamet, ali ne kapiram šta ti je sad Obradović kriv? Jel rotira Butlera i Nworu, obojica užasni, šta treba da radi? Da ih pošalje obojicu u svlačionicu? Buraz gazite u EL, a ti si ga sad napeo zbog mrtvog kupa Koraća, druga jebena četvrtina na - 2. Plus 1
Bode Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Gledao sam ovaj Spartak relativno skoro protiv neke Grcke ekipe, izgledali su kao amateri. Kad bi ih poredio sa nama reklo bi se da su 4 klase ispod. A uvek mucenje... 1
Truman Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Nwora i Butler kao naduvani. Tri omasena bacanja za redom od coveka koji je jedan od najboljih izvodjaca u ekipi je zabrinjavajuce.
Dzo23 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 1 minute ago, Bode said: Gledao sam ovaj Spartak relativno skoro protiv neke Grcke ekipe, izgledali su kao amateri. Kad bi ih poredio sa nama reklo bi se da su 4 klase ispod. A uvek mucenje... Igramo bez Odzeleja, Bolomboya, Jaga, Monekea, Donatasa... Da, nemaju ni oni vise stranaca ali nije isto. Mi smo koncipirali tim sa 9, 10 stranaca, i odjednom moramo da igramo s 4. Očekuje se da ovi s kraja klupe iznesu ulogu ovih glavnih, ali to teško biva. 1
DijametralnoSuprotan Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Najjace da se nesto stedimo, jednostavno igramo ocajno, bezidejno a i pojedicima nije mesto ovde. 1
Recommended Posts