vinogradskaopera Posted February 12 Posted February 12 Boze dodje mi da prizivam DeDu pored ovog Monekea
fradler Posted February 12 Posted February 12 Oni su se unervozili malo i ne igraju tako dobro drugo poluvreme, ali mi previše prilika propuštamo...
suptil Posted February 12 Posted February 12 Neverovatno sta gledamo. Kad god treba da damo ili odbranimo, ili neki skok uvek Oli resi.
texas Posted February 12 Posted February 12 3 minutes ago, ljutikrilo said: Vidiš li suđenje? Kakve veze sudjenje ima s navijacima Oly-a?
Milko Miller Posted February 12 Posted February 12 Sto mrzim ovakvo polubacanje po loptu Batlera. Znaci ili ides ljudski do kraja ili ne ides uopste, ovako nikad ne dobijes loptu, samo falis u odbrani.
Bejn Posted February 12 Posted February 12 Baš me interesuje koliki je prosek za 3 kod Batlera. Nvora, ybt šta lik radi...
Teleći sač Posted February 12 Posted February 12 Gotovo ovo. Previse gluposti. Nisu samo sudije krive.
No name Posted February 12 Posted February 12 Just now, Issey said: Ne vredi Batler prodao ovo... Tik toker 1
ljutikrilo Posted February 12 Posted February 12 Just now, texas said: Kakve veze sudjenje ima s navijacima Oly-a? Mislio sam na klub i njihove marifetluke od 90-ih na ovamo
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 Kakva sekvenca Monekea. Promaseno bacanje, nije zagradio posle pormasenih bacanja, izbija loptu na skoku iz Butlerovih ruku i primamo kos preko njega. Sve to za 30 sekundi. 2
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 Just now, Issey said: Arealno da Batler ovoliko maši večeras... Deluje crknuto. 1
Recommended Posts