Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Naravno ide lopta za Oli. I trojka sada za njih,tipujem na Evana
Vitalic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sudije izvalile da postoji zoom snimka, neko se slučajno naslonio na dugme.
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali ovo je najjače. Sad daju Jagu bacanja i ekspresno ponište. Ne kažem da je bilo na šutu, ali kako se tu presaberu brzo?
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, JPM said: Jel si video sad sta nisu svirali na Bolomboyu? I? Nama je cilj plejof i sta da udjemo? jel ocekujete da bude drugacije? Ako cete da skidate gace zbog sudija slobodno ali ja ne planiram 1
Mr.Consular Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gledam Jagišu i razmišljam kakba smo mi to beda od košarkaške zemlje postali kada ne možemo da stvorimo pleja koji može da uleti umesto omalenog Brazilca... 4 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad ne daju Jagu bacanja, a Dorsi je dobio iako mu je lopta vec pobegla. Sad je vec dovoljno gresaka da moze da se kaze da odlucuju pobednika. 1
zvezdale Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali svaki put kada Plavsic izgovori "NILIKINA", zeludac mi se prevrne😂
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Cavani said: Sad ne daju Jagu bacanja, a Dorsi je dobio iako mu je lopta vec pobegla. Sad je vec dovoljno gresaka da moze da se kaze da odlucuju pobednika. Kad god se primaknemo, oni ih poguraju da se odmaknu 1
Teleći sač Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sudije se prave ludi, ali zbog nasih gluposti nismo preuzeli vodjstvo, a sve smo kao tu negde. Pre svega dominiraju Jagovi brainfartovi. 1
Devla Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Mr.Consular said: Gledam Jagišu i razmišljam kakba smo mi to beda od košarkaške zemlje postali kada ne možemo da stvorimo pleja koji može da uleti umesto omalenog Brazilca... U pravu si brate kad ne možemo da napravimo pleja, treba da nam igra Jago ocajni
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Kad god se primaknemo, oni ih poguraju da se odmaknu Trenutno je plus 7, a dodali su im minimum 9-10 poena. Direktno odlucuju mec sudije. 3
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hahaha Veznekov im zakucava sa linije za tri, gasi bre ovo.
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Barcokas dobio utakmicu jer je spremio odbranu kad Batler igra 1 na 1 i spanski pik. Mocni SO nema drugih akcija i tu je nas kraj 1
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema veze i da izgubimo ovo puna podrska igracima za ovu kradju protiv ovih mesara i seljacine Vezenkova nema komentara svakako 1
Recommended Posts