Steve Gerrard Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 3 minutes ago, Sinnerman said: Monekea je tužno gledati . Edited 16 hours ago by Steve Gerrard
Steve Gerrard Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Sinnerman said: Monekea je tužno gledati koliko se muči. Slazem se al je za pohvalu ovaj pas za Batlera, obicno pokusava sam da rijesi, ovog puta je bio nesebican
DijametralnoSuprotan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Zalosno je sta sve promasuje Moneke veceras.
Bejn Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, Nini3112 said: Samo protiv nas ulazi sve jbg Ybg, hoće to kada si sa odbranom na Vi. 2
ljutikrilo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Daj, vadi ga usraće utakmicu Edited 16 hours ago by ljutikrilo
Shunsuke Nakamura Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ne može se protiv ovakvog Hapoela. Ovo su sve teški šutevi na isteku napada. Nema se šta ni odbrani zamjeriti. 1
Teleći sač Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Po ko zna koji put ove sezone se Moneke uplasi kad je pod kosem. Zakucaj to, pokidaj obruc! Edited 16 hours ago by Teleći sač
Devla Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Dal je realno da ovako sutiraju za tri, a protiv Bajerna nisu mogli vola da ubodu
dzakala Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Voleo bih neko smisleno da objasni zasto Moneke igra pre Semija
ElPibe91 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Moneke nas vodi u poraz lagano uz Obradovića koji se inati ne ubacivanjem Odželeja
vinogradskaopera Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Mora Moneke na hladjenje, ima samopouzdanje kao Plavsic
Cavani Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kaze Plavsa mnogo bi bilo Weinrajtu 4 vezane trojke, a on vezao 5/5.
Ivo.Srbija Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Dobije ih raspali bajern i partizan i sad da ih ne seru ove raspale trojke bi vodili vec ubedljivo, na kraju cemo jos i izgubiti, kakva komedija.
Steve Gerrard Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ne znam kakav je osjecaj uzivo al preko tv a navijanje ocajno mi zvuci
Recommended Posts