Wook Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Monako izgubio, još samo Baskonija da dobije Žalgirisa i savršeno kolo.
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Daj malo Dobrića umjesto Butlera. Ćuti bre
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Osećaj mi je da imamo 15 ofanzivnih skokova od čega Izundu 27. 1
ElPibe91 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kabengeleu se dopušta da tuče rukama naše igrače, zaleće se kao na ferku da je krenuo. Sudije to sve tolerišu 6
Don Dusko Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago A kad se setim komentara moramo li poceti da brinemo za Butlericu. 1
YAO Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, ElPibe91 said: Kabengeleu se dopušta da tuče rukama naše igrače, zaleće se kao na ferku da je krenuo. Sudije to sve tolerišu Imamo odlicno sudjenje 1
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jos da pokojna Baskonija nekako dobije Zalgiris i savrseno vece
Teleći sač Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakve setove mi imamo, Odzelej-Izundu, Moneke-Bolomboj... Pa dole CMM-Nwora, Yago (Carter kad dodje) - Butler... Plus Kalinic i Dobric. Kad smo u formi, stvarno jaka prica.
Steve Gerrard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovaj Batler je jedna od najgotivnijih osoba za moj ukus koja je igrala u nasem dresu, na faci se vidi decku da je odlican momak i dobra osoba, nekako skroman a ful timski igrac... 12 1
Recommended Posts