DijametralnoSuprotan Posted January 15 Posted January 15 Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Al ga resetovao Kalina Vratio ga u partizan. 3 1
Volter Posted January 15 Posted January 15 Ko zna, možda je Batler zbog umora sam tražio izmenu. Jaga ako je menjao, morao je zbog odbrane i to daje rezultate.
suptil Posted January 15 Posted January 15 Kako god da se zavrsi mec, Kalina je kapitenski odigrao drugo poluvreme❤️ 1
Shunsuke Nakamura Posted January 15 Posted January 15 Može i da ga izvede da odmori par minuta, ali treba da ga vrati svakako.
Issey Posted January 15 Posted January 15 (edited) Kilava odbrana Monekea na Guduri, mora to bliže malo... Edited January 15 by Issey
Don Dusko Posted January 15 Author Posted January 15 Guduricu gde je ovo u reprezentaciji bilo ne moras protiv nas?!
Night wolf Posted January 15 Posted January 15 U reprezentaciji ne može ni kad je sam a ne iz koraka 🙄
Kosjan Willavić Posted January 15 Posted January 15 Ovo je za neutralne bas atraktivna utakmica, a ja hocu da umrem 😄 znao sam da Gudura pogadja
Recommended Posts