djenkoslav Posted January 15 Posted January 15 Meni nije jasno da i kad igramo kao neku odbranu agresivnu, to pukne na 5 sekundi pre isteka napada i samo nam polože sami kao duhovi. Svi kao kidaju neku odbranu ali nema timske odbrane...
akisaki Posted January 15 Posted January 15 Mozda jos jedno 286 polaganja da promasi Mekintajer i proda 1346 lopti pa da ga Sasa odstrani iz tima.Da ga slucajno nije usvojio?
Diogen Posted January 15 Posted January 15 Za 25,5 minuta igre mi smo već primili 70 poena. Motaj kablove…
K.Dot Posted January 15 Posted January 15 Da li neko od vas veruje da mi možemo da dobijemo ovu utakmicu? 1
tejlor Posted January 15 Posted January 15 Mislim da je svima jasno u koji deo tela moze Nwora ovu statistiku da zabije
Summerfunk Posted January 15 Posted January 15 Just now, Diogen said: Za 25,5 minuta igre mi smo već primili 70 poena. Motaj kablove… Pa šta, to je manje nego 80 poena za 25,5 minuta. Je l da? Just now, K.Dot said: Da li neko od vas veruje da mi možemo da dobijemo ovu utakmicu? Ne, nisam verovao od starta iskreno. Kao što znam da će nas Duško ošinuti. A Dubaiju igra još i Musa
Shunsuke Nakamura Posted January 15 Posted January 15 Nvora jedini ozbiljna klasa na ovom nivou košarke. Dokazao je to na većini utakmica ove sezone.
vinogradskaopera Posted January 15 Posted January 15 Just now, Shunsuke Nakamura said: Nvora jedini ozbiljna klasa na ovom nivou košarke. Dokazao je to na većini utakmica ove sezone. U napadu. U odbrani je cunj.
Nini3112 Posted January 15 Posted January 15 Just now, Shunsuke Nakamura said: Nvora jedini ozbiljna klasa na ovom nivou košarke. Dokazao je to na većini utakmica ove sezone. U napadu,u odbrani ozbilja stetocina od povrede. Daj bre Batlera...
Kosjan Willavić Posted January 15 Posted January 15 A jeste sad, Nvora je kancer, a imamo nekoliko igraca koji kad god udju oteraju indeks u minus ili razliku u dvocifrenu. Lakse malo s hot take-ovima. Mene prvog nervira Nvorina nonsalancija u odbrani koja je cesto bezobrazna, ali bez njega bi veceras palo demoliranje 3
Henry Chinaski Posted January 15 Posted January 15 Ne postoji timska odbrana da bi npr sakrili Nworu Zato puca pri kraju napada iako se činimo agresivni 1
Night wolf Posted January 15 Posted January 15 Zaboravio čovek Batlera. Ko proziva Kodija, znate li ko mu je zamena?
Zadnji vezni Posted January 15 Posted January 15 Batler mu igra svega 9 minuta,Grejem bez minuta (Yago dobio 5 a Dobrić 8 min) jesu li ova dvojica toliko dunsteri???
YAO Posted January 15 Posted January 15 Just now, Night wolf said: Zaboravio čovek Batlera. Ne razume dovoljno kosarku 1
Recommended Posts