mister-no Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nemojmo igrače analizirati bespotrebno. Ovo je do trenera. Ovi indijanci nisu prvi nego 15-i na tabeli. On od prve sekunde apsolutno nema ideju kako igrati protiv njih. 10
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jebiga, od glavnih igrača samo Batler bio raspoložen ali ga ubio 3. faul. Ne možemo mi nikoga u EL dobiti bez ikakvog doprinosa Nvora i Kodija (koliko god ga pojedini ovde terali i pljuvali).
Bejn Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago -21 protiv ekipe koja u poslednjih 11 utakmica ima 10 poraza. Da yebem mater onome ko te je vratio u Zvezdu. 2 1
Žilee Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I posle se nadju ljudi koji pisu da TOP6 ne sme da se dovodi u pitanje,ja zadovoljan ako i kroz Plej in udjemo
gilespi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sto su duze s ovim trenerom igra sve gora, jasan zakljucak 1
drakon1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Od -3 ili -5 na -21? Butlera cuva za sta tacno? Da ne bude -30? Uvede Yaga (ok, legitiman potez očajnika), ali uz njega Kalinic i Davidovac? I Ojeley i CMM. Nema tu poena, brale. 3
Mr.Consular Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja zivim za dan da Zvezda igra ovu brzu, seksi košarku.. tipa Mega sa odraslim ljudima, profi košarkašima i na rezultat ISO na klupi nema degradira iz meča u meč, nema vise ni iso košarke
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Teška srca moram da priznam da je Saša Obradović vrlo brzo upao u istu zamku kao i prilikom prvog boravka na klupi Zvezde. Kako to prevazići u toku sezone je veliko pitanje. 1
Issey Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Na kraju će raspad biti gori nego u komšiluku, just wait and see... Sašo je težak nemač pojma... Sad kad mu i karakter proradi, tek će sve da ide u bestraga... Lako je kad se dobija... 3
Leo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Bilo je lepo dok je bio medeni mesec. Vraceni smo u realnost. Super je razlika. Nemoj da gubis nit iz cuvari vatre moda
stefan81888 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bilo je 59-55 za Pariz kad je Saša dobio tehničku, sredina treće. Završili smo treću sa 58 poena. 3
The_Big_S Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Moramo biti iskreni i realni da Nwora nije ni za dlaku bolji večeras od “popljuvanih” 1
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Uvodi Jaga da uradi tacno sta?! Dok mu Miljenovic greje klupu, ili barem da pusti Grejema da izdivlja i da vidimo gde smo s njim kad je vec ovo izgubljeno. Bude li Jago sekundu igrao stvarno cu misliti da je Sasa dunster. 1 2
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Obradovicu je onako dobro islo jer su igraci bili povredjeni pa nije ni mogao da bira sta i kako. Vladala je euforija domacinski raspored kao i navijaci u delirijumu, sada kada je doslo vreme da se raspodele uloge, zasucu rukavi i pobedi neka utakmica van nase hale covek deluje izgubljeno. Svaka odluka pogresna. Serija 20 -3, Yagisha, Deda i Kalina plesu za ro vreme. 2
TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, rodriguez said: aj na stranu njegova životna i igračka faza ali kalinić je izmislio košarku za sve igrače na terenu zajedno ali dobro laka meta sada. Nije laka meta, čak se i previše štedi. Ovo što on igra i kako se rotacije prilagođavaju njemu je sramota.
Valensija Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zasto bih ja veceras gubio zivce na ovu pogubljenu skupinu?! Laku noc. 1
MisaF Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Petorka u trecoj kao da zeli namerno da izgubi od Pariza, Sasa izgubljen slucaj, imao on debelu srecu sto.u Monaku imao klase od igraca. 1
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne vidimo koš. Bio sam ubeđen da je ovo ta sezona ali nažalost izgubio sam veru u tim. Tonemo polako u živi pesak i izlazimo iz plejof zone. Jbg 1
Bad Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bez osećaja za igru, rotacije katastrofalne, prevelike minutaže igračima koji greše u serijama… Jako loše vodjenje i budućnost sa njim ne izgleda ni malo lepo.
Recommended Posts