mister-no Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nemojmo igrače analizirati bespotrebno. Ovo je do trenera. Ovi indijanci nisu prvi nego 15-i na tabeli. On od prve sekunde apsolutno nema ideju kako igrati protiv njih. 10
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jebiga, od glavnih igrača samo Batler bio raspoložen ali ga ubio 3. faul. Ne možemo mi nikoga u EL dobiti bez ikakvog doprinosa Nvora i Kodija (koliko god ga pojedini ovde terali i pljuvali).
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago -21 protiv ekipe koja u poslednjih 11 utakmica ima 10 poraza. Da yebem mater onome ko te je vratio u Zvezdu. 2 1
Žilee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago I posle se nadju ljudi koji pisu da TOP6 ne sme da se dovodi u pitanje,ja zadovoljan ako i kroz Plej in udjemo
gilespi Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sto su duze s ovim trenerom igra sve gora, jasan zakljucak 1
drakon1 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Od -3 ili -5 na -21? Butlera cuva za sta tacno? Da ne bude -30? Uvede Yaga (ok, legitiman potez očajnika), ali uz njega Kalinic i Davidovac? I Ojeley i CMM. Nema tu poena, brale. 3
Mr.Consular Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ja zivim za dan da Zvezda igra ovu brzu, seksi košarku.. tipa Mega sa odraslim ljudima, profi košarkašima i na rezultat ISO na klupi nema degradira iz meča u meč, nema vise ni iso košarke
Perkos2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Teška srca moram da priznam da je Saša Obradović vrlo brzo upao u istu zamku kao i prilikom prvog boravka na klupi Zvezde. Kako to prevazići u toku sezone je veliko pitanje. 1
Issey Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Na kraju će raspad biti gori nego u komšiluku, just wait and see... Sašo je težak nemač pojma... Sad kad mu i karakter proradi, tek će sve da ide u bestraga... Lako je kad se dobija... 3
Leo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Bilo je lepo dok je bio medeni mesec. Vraceni smo u realnost. Super je razlika. Nemoj da gubis nit iz cuvari vatre moda
stefan81888 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bilo je 59-55 za Pariz kad je Saša dobio tehničku, sredina treće. Završili smo treću sa 58 poena. 3
The_Big_S Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Moramo biti iskreni i realni da Nwora nije ni za dlaku bolji večeras od “popljuvanih” 1
Kooineeperk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Uvodi Jaga da uradi tacno sta?! Dok mu Miljenovic greje klupu, ili barem da pusti Grejema da izdivlja i da vidimo gde smo s njim kad je vec ovo izgubljeno. Bude li Jago sekundu igrao stvarno cu misliti da je Sasa dunster. 1 2
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Obradovicu je onako dobro islo jer su igraci bili povredjeni pa nije ni mogao da bira sta i kako. Vladala je euforija domacinski raspored kao i navijaci u delirijumu, sada kada je doslo vreme da se raspodele uloge, zasucu rukavi i pobedi neka utakmica van nase hale covek deluje izgubljeno. Svaka odluka pogresna. Serija 20 -3, Yagisha, Deda i Kalina plesu za ro vreme. 2
TB Told Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, rodriguez said: aj na stranu njegova životna i igračka faza ali kalinić je izmislio košarku za sve igrače na terenu zajedno ali dobro laka meta sada. Nije laka meta, čak se i previše štedi. Ovo što on igra i kako se rotacije prilagođavaju njemu je sramota.
Valensija Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Zasto bih ja veceras gubio zivce na ovu pogubljenu skupinu?! Laku noc. 1
MisaF Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Petorka u trecoj kao da zeli namerno da izgubi od Pariza, Sasa izgubljen slucaj, imao on debelu srecu sto.u Monaku imao klase od igraca. 1
Sinnerman Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne vidimo koš. Bio sam ubeđen da je ovo ta sezona ali nažalost izgubio sam veru u tim. Tonemo polako u živi pesak i izlazimo iz plejof zone. Jbg 1
Bad Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bez osećaja za igru, rotacije katastrofalne, prevelike minutaže igračima koji greše u serijama… Jako loše vodjenje i budućnost sa njim ne izgleda ni malo lepo.
Recommended Posts