Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nemojmo igrače analizirati bespotrebno. Ovo je do trenera.

Ovi indijanci nisu prvi nego 15-i na tabeli.

On od prve sekunde apsolutno nema ideju kako igrati protiv njih.

• Like 10
Posted

Jebiga, od glavnih igrača samo Batler bio raspoložen ali ga ubio 3. faul. Ne možemo mi nikoga u EL dobiti bez ikakvog doprinosa Nvora i Kodija (koliko god ga pojedini ovde terali i pljuvali).

Posted

-21 protiv ekipe koja u poslednjih 11 utakmica ima 10 poraza. Da yebem mater onome ko te je vratio u Zvezdu.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Od -3 ili -5 na -21? Butlera cuva za sta tacno? Da ne bude -30?

Uvede Yaga (ok, legitiman potez očajnika), ali uz njega Kalinic i Davidovac? I Ojeley i CMM. Nema tu poena, brale.

• Like 3
Posted

Ja zivim za dan da Zvezda igra ovu brzu, seksi košarku..

tipa Mega sa odraslim ljudima, profi košarkašima i na rezultat 

ISO na klupi nema degradira iz meča u meč, nema vise ni iso košarke

Posted

Teška srca moram da priznam da je Saša Obradović vrlo brzo upao u istu zamku kao i prilikom prvog boravka na klupi Zvezde. Kako to prevazići u toku sezone je veliko pitanje.

• Thanks 1
Posted

Na kraju će raspad biti gori nego u komšiluku, just wait and see... Sašo je težak nemač pojma... Sad kad mu i karakter proradi, tek će sve da ide u bestraga... Lako je kad se dobija... 

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Bilo je lepo dok je bio medeni mesec.

Vraceni smo u realnost.

Super je razlika. Nemoj da gubis nit  iz cuvari vatre moda

Posted

Uvodi Jaga da uradi tacno sta?! Dok mu Miljenovic greje klupu, ili barem da pusti Grejema da izdivlja i da vidimo gde smo s njim kad je vec ovo izgubljeno.

Bude li Jago sekundu igrao stvarno cu misliti da je Sasa dunster. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Obradovicu je onako dobro islo jer su igraci bili povredjeni pa nije ni mogao da bira sta i kako. Vladala je euforija domacinski raspored kao i navijaci u delirijumu, sada kada je doslo vreme da se raspodele uloge, zasucu rukavi i pobedi neka utakmica van nase hale covek deluje izgubljeno. Svaka odluka pogresna. Serija 20 -3, Yagisha, Deda i Kalina plesu za ro vreme. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, rodriguez said:

aj na stranu njegova životna i igračka faza ali kalinić je izmislio košarku za sve igrače na terenu zajedno

ali dobro laka meta sada.

Nije laka meta, čak se i previše štedi. Ovo što on igra i kako se rotacije prilagođavaju njemu je sramota.

Posted

Petorka u trecoj kao da zeli namerno da izgubi od Pariza, Sasa izgubljen slucaj, imao on debelu srecu sto.u Monaku imao klase od igraca.

• Like 1
Posted

Ne vidimo koš. Bio sam ubeđen da je ovo ta sezona ali nažalost izgubio sam veru u tim. Tonemo polako u živi pesak i izlazimo iz plejof zone. Jbg

• Like 1
Posted

Bez osećaja za igru, rotacije katastrofalne, prevelike minutaže igračima koji greše u serijama… Jako loše vodjenje i budućnost sa njim ne izgleda ni malo lepo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...