Devla Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Uzasna četvrtina, kao da smo 1 razred srednje skole koji igra protiv cetvrtog
Shunsuke Nakamura Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Iz utakmice u utakmicu sve gore. Obradović ne sprema utakmice nikako ili ga ne jebu 2%. Svejedno je, proizvod je nula. 9
Issey Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Na korak sam da ugasim ovo posle 1/1 i ovih omašenih bacanja Grejema... i da ne kenjam ovde više... Saša Obradović nije po mom ukusu, blago rečeno... 8
Devla Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Uzasna četvrtina, kao da smo 1 razred srednje skole koji igra protiv cetvrtog 1
K.Dot Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Don Dusko said: Lose igramo. Ajde? Nismo igrali ABA ligu za vikend, ispali smo iz ritma m, Saša je imao previše slobodnog vremena za implementaciju. 1 1
Big Ticket Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Једна права туристичка четвртина. Фин град Париз, необавезно. 1
Don Dusko Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Jbt Grejm 0-2 sa penala a onda Ibuka volim vise faul da pravim Izunudu.
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Cak je i Yago bolji igrac od Grejema. 1 1
Sector Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bivši NBA plej maši oba bacanja a centar koji već ima 2 glupa faula pravi i treći. Sve što treba o nama da znate.
MrTripleDouble Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Samo tako bije maler Grejema otkad ostavio onog trubaca da mu visi na prozoru auta bez casta 😄 4
TB Told Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kao što rekoh mi na agresivnu odbranu odgovaramo sa petorkama u kojoj maksimalno dva igrača mogu da spuste loptu i onda je njima lako da vrše pritisak. Sa druge u odbrani Kalinić i Davidovac su smešni za ovako brzu igru. Dok se oni spuste u stav mi primimo trojku. 4 1
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Opet CMM sam i ponovo fintira vazduh z 3p 💀 3
mindgame Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Obradovic me već više nervira nego sto je Sfero ikad 2
Devla Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Koliko smo inferiorni u odnosu na ekipu koja ima samo pobedu u poslednjih jedanaest kola El.
liv7 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kako god da se zavrsi utakmica,vec smo se obrukali.28 poena u prvoj cetvrtini od preskromnog Pariza...bas za analizu..za sada,po zalaganju,podsecamo na komsije..
mister-no Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Šta radi jebeni Davidovac na terenu više jbt jesi drogiran.. Neverovatno 1
Recommended Posts