Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sto se tiče Batlera, jedino sto moze da opravda Sašu je da mu je smanjena minutaza zbog nedoovoljne fizicke spreme i da se potrosio u Jerusalimu

Posted
3 minutes ago, Zadnji vezni said:

Ovo kako nas je trener na našoj klupi ubijao sa svojim odlukama još nije viđeno 

Da, mada nije on mašio bacanja... 

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

I msm da je ova utakmica pokazala da je Batler konacno nasao mesto(vec par utakmica je odlican) i da nece @berti da se pita da li treba da se brinemo.

Jeste nasao mesto. Pored Nese Ilica na zalost.

• Like 1
Posted
9 hours ago, Don Dusko said:

I msm da je ova utakmica pokazala da je Batler konacno nasao mesto(vec par utakmica je odlican) i da nece @berti da se pita da li treba da se brinemo.

Imas neki problem sa mnom, pa me pominjes iako sinoc nisam uopste bio na temi?

Da, u pocetku sam Batlera kritikovao, ali i gajio nadu da ce se uklopiti. Za Monako sam rekao da je igrao kao MJ što je najveca moguca pohvala za nekog košarkaša. Jesam posle samtrao i da je mozda dosta vremena prošlo i da vec treba da isporučuje to što sada isporučuje. I nisam jedini to pisao ovde, naprotiv. Ali ti si se iz nekog razloga, a ti znaš kog, setio samo mene da pominješ. Ok, tvoje pravo.

Naravno, necu da se ja pitam da li da verujemo Batleru. Ali, da si se ti pitao, Sfero bi i dalje bio trener Zvezde. Kada se samo setim kako si zestoko bio protiv njegove smene, prozivao sve koji su ga napadali. Ima vremena, treba mu dati šansu, ovo, ono...  Prvo rascisti sa svojim poverenjima u igrace i trenere, pa onda drugima soli pamet. Da, rekao si da si pogrešio. I onda sada prozivaš druge zato što su skepticni u vezi nekog igrača. Skeptični, a ne sa zahtevom da se istera taj igrač.

Pa sad šta je bilo pogrešnije? Kuknjava da Sfero sa timom u raspadanju mora da ostane ili samo skepticizam u vezi jednog igraca?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...