texas Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Na stranu Kodi, nismo odbranili nista poslednjih nekoliko napada. Isto kao u derbiju 2
suptil Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kazem vam ja Kodi nije za prvog pleja - Vlade Djurovic
Zadnji vezni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pored živog zapaljenog Batlera ti je i Nwora ti daješ loptu u ruke ovom CMM,koji je natripovao da je neki klačer. Daj bre loptu Batleru i skloni se na liniju majstore!!! Koga bre više zajebava ovaj Obradović???
rodriguez Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bolje ds da sam gledao Valensiju umesto ovog nepismenog Obradovića, dok je ovaj prosuo pobedu ovi su napravili+22 1
Žilee Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Franciska kaparisati na mestu ovog indijanca Kodija ,i ne zaliti ni dinara za njega da ovog vise ne gledam u ovim zavrsnicama. 1
suptil Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Morali smo izolaciju neku za Nworu kad je stao Batler. Sve ostalo je bilo kontraverzno. 2
Bejn Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, tejlor said: Kancer ekipe Mekintajer, govno jedno mrtvo smrdljivo! Saberi se, čoveče. 4
K.Dot Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sad će da se raspreda o Kodiju na 10 stranica a o tome što nam igra izgleda kao kurac, jedna najobičnija iso kaubojstina od trenutka kada je Saša imao vremena da implementira neke svoje zamisli, to ćemo da ignorišemo. 7
Zadnji vezni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zašto mali Miljenović nema minut u el nego Davidovac čuva bekove i glumi nekog specijalca?Mislim da momak zaslužuje par neku kratku roku i u EL. 4
Sector Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, K.Dot said: Grejem samo da nabaci šut na ovu igru i biće pakao. 1
Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mi ocigledno imamo ozbiljan problem kako privesti utakmice kraju. Apsolutno svaka odluka pogresno doneta. Cak je onaj Nvorin sut bio hail mary 1
fradler Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne znam što ovako ne veruje Izunduu za završnice, nekako smo sa njim sigurniji u skoku i defanzivno. Ovo sa Kalinićem i posebno Davidovcem je komično. 6
suptil Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago I na kraju najveca razlika. Kodi umislio da moze sa jedne noge kao igraci Hapoela da resava... Planiran poraz. Mnogo nam fali MOneke.
chimamoneke Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, K.Dot said: Sad će da se raspreda o Kodiju na 10 stranica a o tome što nam igra izgleda kao kurac, jedna najobičnija iso kaubojstina od trenutka kada je Saša imao vremena da implementira neke svoje zamisli, to ćemo da ignorišemo. Bas tako
suptil Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Thor said: Ne znam zasto je Izundu ostao na klupi Igrali smo small ball. Nismo igrali timski kako treba.
Recommended Posts