Petkovic Miroslav97 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Da je opet uzeo Batler ne bi mi bilo kribo i da je promasio ovo je sramota sta je radio, za cebovanje
Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Marš u pm... Igrao za Partizan u petak, danas za Hapoel. Hoće čovek da bude alfa... Teraj se... Obradoviću nema mooda da preseče neke stvari... 4
Shunsuke Nakamura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ne možemo ovako. Kodi jednostavno nije ono što mi mislimo da jeste. Nebitno za ovaj poraz, Hapoel je svakako dosta jak, ali gledajući širu sliku Kodi ne može da nosi ovoliki teret. Nije on krivac, može stvarno dosta da doprinese ali ne može da igra na ovaj način. 3
Crni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kodi, Deda, Kalina, Sasa Obradovic prvi mandat...sve vec vidjeno, nastavics se. 4
NMX Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kodi nas je prodavao i prodavao i prodao na kraju. Morace da se prica sanjiim, hanimum je prosao, ovo sada je silovanje kosarke 1
Žilee Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Smejurija zvana Kodi,on da budr lider jedne ekipe ,smejurija 1
DijametralnoSuprotan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Obradovic pojma nema sta da radi kad su ovakve utakmice na ivici. 1
ljutikrilo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago jebem ti dan kada smo potpisali cmm-a Plej kamenjar sa čestim padovima forme Da je fudbaler bio bi Dejan Lovren 1
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Issey said: Marš u pm... Igrao za Partizan u petak, danas za Hapoel. Hoće čovek da bude alfa... Teraj se... Obradoviću nema mooda da preseče neke stvari... Obradovic hoce da dokaze sebi nesto,samo ne znam sta
Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kodi, Saša, sudije... Drugi uzastopni poraz sa krivcima tim redom... Greota ovakve partije Batlera... 1
suptil Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jel smo imali time out jos jedan? Razmisljam kod one situacije kada je Brajant lose izveo loptu da li smo imali time out da im Sale nacrta...
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Rekoh ja više puta ljetos CMM mora da ide. Nema leba sa njim, plej in ako uhvatimo puna kapa mada teško gledajući konkurenciju. 1
Diogen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kodi kao priča o kravi koja prvo da, pa onda prospe kofu mleka… Ove njegove tripove da je Cobe stvarno više… Butleru svaka čast, žao mi je samo zbog njega. Pored prepariranog Kaline ovde nam samo falio Chima da dobijemo jbg. Srećo, kurvo…
YAO Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jebes mi sve ako Jago pametnije odluke nebi donosio od Kodija 1
Recommended Posts