wing Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Donatas mrdnuo nije na zadnjem faulu. 3
drakon1 Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Just now, deez nuts. said: Atomska kosarka Atomski otpad pre...
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Ovaj Kodijev pas je bio nestvaran. Mislim da je cijeli univerzum vidio da treba da doda Nvora koji je trčao sam na koš. Baš mi je nevjerovatno da mu nije dodao. 2
Blade Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Oni nam se nude da napravimo prednost, igramo dobru odbranu, oni promasuju, a koju uglavnom ne materijalizujemo poenima na drugoj strani. Moramo da se smirimo malo, u napadu kreativnije i pametnije 1
Thor Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM Kolko su oni jezivi, a koliko mi očajno igramo za sada
Henry Chinaski Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM Ma gdje će se oni mrdnuti, treba nam 5 min smislene košarke da rješimo ovo
bodo Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM Just now, Shunsuke Nakamura said: Ovaj Kodijev pas je bio nestvaran. Mislim da je cijeli univerzum vidio da treba da doda Nvora koji je trčao sam na koš. Baš mi je nevjerovatno da mu nije dodao. Baš za ne povjerovati
Kosjan Willavić Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Danas jedino moze da nas spasi Batler sa nekom blesavom partijom 1
drakon1 Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Neka se svi odreda jebu sa bacanjima.
wing Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Batler je na 67% sa penala. Ajde apgrejduj to dečkonja.
Blade Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Jeste nesportska iz bukvara, sta se bune. Batler masi jedno, ali posle NBA trojka.
NMX Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM E, tako i koji ste smaraci da kukate posle bukvalno svake pojedinacne lose odluke ili poteza 2
Sinnerman Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Koliko je meni Izundu ulio poverenje, obožavam ga. Pre svega jer je na mala vrata ušao, a procenjujem da može biti jedan od najboljih centara EL.
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 07:47 PM Posted yesterday at 07:47 PM Objasnio Butler. Razlog zasto vodimo.
Blade Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM TAKO JE BRE!!! Moramo da drzimo ovaj ritam sto vise mozemo. Promenili smo petorku u ofanzivniju i dalo je rezultat. Ispostavilo se da je u ovom trenutku bolja.
wing Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM Ibuka tebra...samo lagano. Trebaš nam. Ne kradi lopte ljubi te brat.
mister-no Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM Tu je Jagiša samo da rastera crnu mađiju
Recommended Posts