Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Nije bilo sjajno ni bajno ali najbitnija je pobeda. Bice zajebano u derbiju uz povrede na kriticnim pozicijama.

U ABA ligi je od pobede bitnije da se ne povređujemo, a večeras to nismo ispunili.

Posted
19 minutes ago, fradler said:

Kalina kriminalan, ne kapiram zašto ga ne zavari za klupu kad je ovakav.

Poslednji koji ga je vario za klupu je bio Zoc, vidis kako se to zavrsilo🥳

Posted
14 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Nesigurni su ovi driblinzi Nvore baš. 

Dribling mu je visok, lopta je prilično od tela i to mu prolazi u izolaciji ali kada zabode u reket ili ga pritisnu udvajanjem tu je labav.

• Like 1
Posted

Nadam se da je Sale najzad uspeo da nedvosmisleno i kolorizivano pojasni Batleru da je nedopustivo da takav ballhandler, sa takvim prvim korakom i pedigreom samo na dve tekme šutira slobodna bacanja. Kada su u bonusu a mi tanji na centru nemoj te šuteve preko bloka...udji unutra bez kucanja.

Posted

Veliki hendikep ce biti neigranje Monekea, ali koga nema, mora se bez njega. Sistem ne sme da se rusi zbog jednog igraca.

Hajde momci, pokazite sada od cega ste. U ovakvim utakmicama se postaje veliki.

Kako nas nece taj 2+1, to je cudo. I nervozni smo mnogo napadacki, odbrana mi se cini uglavnom dobro.

Posted

Kakav hrkljus igramo. Kad oni prorade, a mi se ne probudimo, bice vrlo ruzno. Upravo Davidovac  ostavlja Parkera vec treci put na trojci. Nece sve promasiti jbga...

Pristojna ekipa bi ih do sad ostavila na -10.

Ovo rukometno-vaterpolski rezultat. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...