Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajde malo odjebite sa tim pesimizmom. Ovi momci su pokazali da itekako mogu da se vrate iz minusa u 2 pol. Polako samo 9 1 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalina nas masakrira veceras, ne znam sta mu je. Totalno bezvoljan i kontraproduktivan. A mnogo nam je bitan.
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bolje izgledaml sa tandemom Batler - Grejem nego Kodi-Nwora 4
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I Moneke koji je bio na putu da opet promaši zicer.
Mr.Consular Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Loše je ovo spremljeno, kao da su sa aviona ušli u halu, a ne sa 7 dana pauze.. Vidi se kako treba da igramo, daj riljaj i hobluj parket, grizi za dres! Teško će i oni držati još 20 minuta intenziteta, mada i Panter i Veseli 8 Satoranski im nisu ni zagrejani ozbiljnio.. ima ovde šanse da se okrene,biće baš jebeno
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ocekujem od Kalinica da krene da kenja sudijama i tehničke greške. Još samo to nije uradio. Svaki potez kriminal, da se zakuca na klupu. Nerealno šta radi. 2
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da smanjimo amaterske greške (nz kako bi ih drugačije nazvao) i dobijamo ih.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I mnogo mekano igramo.U 2/4 igramo 5 min bez faula. Da bi pobedili ovu odvratnu Barsu treba da ih prebijeno kao Reala. 2
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vecito smo kilavi i nikakvi kad kao imamo dosta vremena za trening i pripremu. 4
stefan81888 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, The_Big_S said: Bolje izgledaml sa tandemom Batler - Grejem nego Kodi-Nwora Kodi i Nwora dali više od pola naših poena 3
dzakala Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da oco okrecemo. Dovoljno smo gluposti napravili za celu utakmicu i promasili zicera. Sa druge strane stvarno ne verujem da oni mogu ovoliko dobro da sutiraju za tri Samo je bitno da udjemo sa jakom energijom u 3/4 i da igru u odbrani pretvorimo u tucu. Cini mi se da se i na iva udvajanja jako lose snalaze
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Klyburn ne maši. Kodi se je na kraju ipak razigrao ali fali tu učinak i drugih. Trebat će i NBA-ovci da izvuku neku magiju da se ovo okrene. Nije nemoguće. Edited 1 hour ago by bodo
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, No name said: Ocekujem od Kalinica da krene da kenja sudijama i tehničke greške. Još samo to nije uradio. Svaki potez kriminal, da se zakuca na klupu. Nerealno šta radi. Bas mu nije vece,minus faza veceras.
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svo znamo da je Clyburn igracina ali nema trika da moze ovo sve pogadjati u 2 pol tako da jaka odbrana, tranzicija i da nasi Ameri zaigraju 2
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve su ubacili što su mogli mi smo skoro sve promašili što smo mogli. Treba ih prebiti u drugom i smiriti se. Svakako, biće teška utakmica. Inače, katastrofalnih poslednjih 30 s. 1
Medranotzz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na poluvremenu skupo plaćene greske Kalinica koji igra za Barselonu u ovih 20 minuta. Ostatak ekipe igra egal protiv Klajburna ali Kalinic bas u kontra rotmu 2
Ječmendo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Više Butlera i Grahama u drugom, makar bih ja tako volio. 2
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grejema je bilo dosta ali nije imao dovoljno loptu. 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bore se momci odlično. Ne može se svaka ni pobjediti. Barselona prepuna iskusnih super kvalitetnih igrača. Borba do kraja! 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne razumijem što je toliko teško nekad ohladiti Kalinu? Imamo 2 dobre petorke i ne zavisimo od njega. 2
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Usporice Klajburn u drugom, ali ce Veseli da nas razvali, mmw. 1
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U narednih 5-6 min se resava tekma. Mogao bi da preskoci petorku u kojoj pocinje Dobric
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moneke ostavio mozak kuci u onoj kadi... Dobijamo ovo
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni ova nasa ekipa dopadljiva pa sta god da bude. Prosto ih volim.
Recommended Posts