Jump to content

Recommended Posts

Posted

Loše je ovo spremljeno, kao da su sa aviona ušli u halu, a ne sa 7 dana pauze.. 

Vidi se kako treba da igramo, daj riljaj i hobluj parket, grizi za dres! 

Teško će i oni držati još 20 minuta intenziteta, mada i Panter i Veseli 8 Satoranski im nisu ni zagrejani ozbiljnio..

ima ovde šanse da se okrene,biće baš jebeno

Posted

Ocekujem od Kalinica da krene da kenja sudijama i tehničke greške. Još samo to nije uradio. Svaki potez kriminal,  da se zakuca na klupu.

Nerealno šta radi.  

• Like 2
Posted

Mislim da oco okrecemo.

Dovoljno smo gluposti napravili za celu utakmicu i promasili zicera.

Sa druge strane stvarno ne verujem da oni mogu ovoliko dobro da sutiraju za tri

Samo je bitno da udjemo sa jakom energijom u 3/4 i da igru u odbrani pretvorimo u tucu.

Cini mi se da se i na iva udvajanja jako lose snalaze

Posted (edited)

Klyburn ne maši. Kodi se je na kraju ipak razigrao ali fali tu učinak i drugih. Trebat će i NBA-ovci da izvuku neku magiju da se ovo okrene. Nije nemoguće.

Edited by bodo
Posted
2 minutes ago, No name said:

Ocekujem od Kalinica da krene da kenja sudijama i tehničke greške. Još samo to nije uradio. Svaki potez kriminal,  da se zakuca na klupu.

Nerealno šta radi.  

Bas mu nije vece,minus faza veceras.

Posted

Sve su ubacili što su mogli mi smo skoro sve promašili što smo mogli. Treba ih prebiti u drugom i smiriti se. Svakako, biće teška utakmica. Inače, katastrofalnih poslednjih 30 s.

• Like 1
Posted

Na poluvremenu skupo plaćene greske Kalinica koji igra za Barselonu u ovih 20 minuta. Ostatak ekipe igra egal protiv Klajburna ali Kalinic bas u kontra rotmu

• Like 2
Posted

Bore se momci odlično. Ne može se svaka ni pobjediti. Barselona prepuna iskusnih super kvalitetnih igrača. 

Borba do kraja! 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...