Miki28 Lakers in 5 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ajde malo odjebite sa tim pesimizmom. Ovi momci su pokazali da itekako mogu da se vrate iz minusa u 2 pol. Polako samo 9 1 1
fradler Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Kalina nas masakrira veceras, ne znam sta mu je. Totalno bezvoljan i kontraproduktivan. A mnogo nam je bitan.
The_Big_S Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Bolje izgledaml sa tandemom Batler - Grejem nego Kodi-Nwora 4
Shunsuke Nakamura Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago I Moneke koji je bio na putu da opet promaši zicer.
Mr.Consular Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Loše je ovo spremljeno, kao da su sa aviona ušli u halu, a ne sa 7 dana pauze.. Vidi se kako treba da igramo, daj riljaj i hobluj parket, grizi za dres! Teško će i oni držati još 20 minuta intenziteta, mada i Panter i Veseli 8 Satoranski im nisu ni zagrejani ozbiljnio.. ima ovde šanse da se okrene,biće baš jebeno
No name Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Ocekujem od Kalinica da krene da kenja sudijama i tehničke greške. Još samo to nije uradio. Svaki potez kriminal, da se zakuca na klupu. Nerealno šta radi. 2
Урош19 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Da smanjimo amaterske greške (nz kako bi ih drugačije nazvao) i dobijamo ih.
Zadnji vezni Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago I mnogo mekano igramo.U 2/4 igramo 5 min bez faula. Da bi pobedili ovu odvratnu Barsu treba da ih prebijeno kao Reala. 2
fradler Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Vecito smo kilavi i nikakvi kad kao imamo dosta vremena za trening i pripremu. 4
stefan81888 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 2 minutes ago, The_Big_S said: Bolje izgledaml sa tandemom Batler - Grejem nego Kodi-Nwora Kodi i Nwora dali više od pola naših poena 3
dzakala Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Mislim da oco okrecemo. Dovoljno smo gluposti napravili za celu utakmicu i promasili zicera. Sa druge strane stvarno ne verujem da oni mogu ovoliko dobro da sutiraju za tri Samo je bitno da udjemo sa jakom energijom u 3/4 i da igru u odbrani pretvorimo u tucu. Cini mi se da se i na iva udvajanja jako lose snalaze
bodo Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago (edited) Klyburn ne maši. Kodi se je na kraju ipak razigrao ali fali tu učinak i drugih. Trebat će i NBA-ovci da izvuku neku magiju da se ovo okrene. Nije nemoguće. Edited 55 minutes ago by bodo
Nini3112 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 2 minutes ago, No name said: Ocekujem od Kalinica da krene da kenja sudijama i tehničke greške. Još samo to nije uradio. Svaki potez kriminal, da se zakuca na klupu. Nerealno šta radi. Bas mu nije vece,minus faza veceras.
Miki28 Lakers in 5 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Svo znamo da je Clyburn igracina ali nema trika da moze ovo sve pogadjati u 2 pol tako da jaka odbrana, tranzicija i da nasi Ameri zaigraju 2
Bejn Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Sve su ubacili što su mogli mi smo skoro sve promašili što smo mogli. Treba ih prebiti u drugom i smiriti se. Svakako, biće teška utakmica. Inače, katastrofalnih poslednjih 30 s. 1
Medranotzz Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Na poluvremenu skupo plaćene greske Kalinica koji igra za Barselonu u ovih 20 minuta. Ostatak ekipe igra egal protiv Klajburna ali Kalinic bas u kontra rotmu 2
Ječmendo Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Više Butlera i Grahama u drugom, makar bih ja tako volio. 2
Shunsuke Nakamura Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Grejema je bilo dosta ali nije imao dovoljno loptu. 1
Dzo23 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Bore se momci odlično. Ne može se svaka ni pobjediti. Barselona prepuna iskusnih super kvalitetnih igrača. Borba do kraja! 1
Sector Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Ne razumijem što je toliko teško nekad ohladiti Kalinu? Imamo 2 dobre petorke i ne zavisimo od njega. 2
fradler Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Usporice Klajburn u drugom, ali ce Veseli da nas razvali, mmw. 1
Leo Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago U narednih 5-6 min se resava tekma. Mogao bi da preskoci petorku u kojoj pocinje Dobric
GameChanger Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Moneke ostavio mozak kuci u onoj kadi... Dobijamo ovo
JPM Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Meni ova nasa ekipa dopadljiva pa sta god da bude. Prosto ih volim.
Recommended Posts