No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Daj Batlera čoveče, Yago svaki put u miss meču pod našim kosem....
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odzelej igra sa svemirskim samopouzdanjem. Bukvalno NBA igrac u odnosu na onog od pre mesec i po dva. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Čočo said: Odzelelelele. 🔥 Covjek koji sve pogadja je sam.na sutu za 3 ali ae, ja cu potegnuti preko igraca u kontri 2
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zasto vadi Ojeleya a ne Kalinica. Bkv zivimo od Samija trenutno. 3
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Preterali ste sa pljuvanjem Plavse do sada. Igra covek dosta dobru tekmu 3 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Zasto vadi Ojeleya a ne Kalinica. Bkv zivimo od Samija trenutno. Nije lepo to od tebe 1
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Zasto vadi Ojeleya a ne Kalinica. Bkv zivimo od Samija trenutno. I zašto Jaga a ne Kodija, Kodi je na rezervi 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Zasto vadi Ojeleya a ne Kalinica. Bkv zivimo od Samija trenutno. Bukvalno. Covek koji je jedini nešto pogadjao u napadu. A ostavio Kalinica sa 4 penala . Deda uopste ne skače pod košem Svaki put trpi skok u odbrani sa njim.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Zasto vadi Ojeleya a ne Kalinica. Bkv zivimo od Samija trenutno. Ni meni to nije bas jasno kao i Davidovac
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago CMM i Yago, mnogo tezak duo veceras za gledati. Sve sto su dotakli, upropastili su.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Јаго нас је упропастио. И плус опет нема грађења коша.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čemu ovo forsiranje cmm koji je ubjedljivo najbolji igrač Olimpije?
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne dati loptu u ruke Butleru. Ne shvaćam trenera. On ćoškari 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kaliniću se povraća od igranja ovoga, Ojeleye ubija, ali izlazi ovaj drugi... 1
Jelencom Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: CMM i Yago, mnogo tezak duo veceras za gledati. Sve sto su dotakli, upropastili su. Pa najbolje da se Saša skine. 1
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam sta je Sale cekao sa Batlerom ovako dugo. Nisam gledao prvo poluvreme, jel se povredio nesto Dobric 3
Recommended Posts