No name Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Daj Batlera čoveče, Yago svaki put u miss meču pod našim kosem....
Kosjan Willavić Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Odzelej igra sa svemirskim samopouzdanjem. Bukvalno NBA igrac u odnosu na onog od pre mesec i po dva. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Čočo said: Odzelelelele. 🔥 Covjek koji sve pogadja je sam.na sutu za 3 ali ae, ja cu potegnuti preko igraca u kontri 2
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Zasto vadi Ojeleya a ne Kalinica. Bkv zivimo od Samija trenutno. 3
Kosjan Willavić Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Preterali ste sa pljuvanjem Plavse do sada. Igra covek dosta dobru tekmu 3 1
Sinnerman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Zasto vadi Ojeleya a ne Kalinica. Bkv zivimo od Samija trenutno. Nije lepo to od tebe 1
mister-no Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Zasto vadi Ojeleya a ne Kalinica. Bkv zivimo od Samija trenutno. I zašto Jaga a ne Kodija, Kodi je na rezervi 1
No name Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Zasto vadi Ojeleya a ne Kalinica. Bkv zivimo od Samija trenutno. Bukvalno. Covek koji je jedini nešto pogadjao u napadu. A ostavio Kalinica sa 4 penala . Deda uopste ne skače pod košem Svaki put trpi skok u odbrani sa njim.
Nini3112 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Zasto vadi Ojeleya a ne Kalinica. Bkv zivimo od Samija trenutno. Ni meni to nije bas jasno kao i Davidovac
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago CMM i Yago, mnogo tezak duo veceras za gledati. Sve sto su dotakli, upropastili su.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Јаго нас је упропастио. И плус опет нема грађења коша.
Dzo23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Čemu ovo forsiranje cmm koji je ubjedljivo najbolji igrač Olimpije?
bodo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne dati loptu u ruke Butleru. Ne shvaćam trenera. On ćoškari 1
fradler Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kaliniću se povraća od igranja ovoga, Ojeleye ubija, ali izlazi ovaj drugi... 1
Jelencom Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: CMM i Yago, mnogo tezak duo veceras za gledati. Sve sto su dotakli, upropastili su. Pa najbolje da se Saša skine. 1
Kosjan Willavić Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne znam sta je Sale cekao sa Batlerom ovako dugo. Nisam gledao prvo poluvreme, jel se povredio nesto Dobric 3
Recommended Posts