vinogradskaopera Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago e pa jebiga sasa zajeba ga ti sad sa plavsom
K.Dot Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Hahahahahahahahaha ma daj bre , Plavša izgubi utakmicu za 1 minut. Škk
Cavani Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 minutes ago, Cavani said: Ocekujem dobru igru Plavsica, bez ironije. Dobar mecap za njega Ma jebi bre govna
Valensija Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Udje Plavisic da ovo zavrsi caskom, da nas spasi nervoze.
Disfruto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago stvarno sasa vise sa ovim plavsicem sve vise i vise iritira
fradler Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne pamtim igrača čiji je svaki milisekund jezivo skup kao Plavšarin. Ne razumem, vidiš svaki dan na treningu da je u pitanju najgori igrač kojeg si ikad trenirao. Zašto mu daješ minute?
TB Told Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, fradler said: Plavša napravio 3 pizdarije u roku od 12 sekundi. Taman hteo da napišem da nije kriv za izgubljenu loptu, kad evo ovog faula na šutu. Treba prekinuti sa egzibicijama sa njim. Ne može i to je to, neka uđe bek ako fali igrač na centru i to je to, manje su posledice. 2
djenkoslav Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Issey said: Strašno jbt... Ali strašno, žao mi čoveka... Meni zao nas, sto gledamo ovo, on dobija masnu platu da se raspada po terenu. 1
Nellthe Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ja da sam ovako polu- da ne kazem sta, ne bi se vise bavio kosarkom nikada.
Recommended Posts