quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, YAO said: Odluka da covek kome su utakmice neophodne odmara zbog duplog kola totalno nelogicna To samo može da znači da je u katastrofalnoj fizičkoj kondiciji. Ali opet ne kapiram da nije mogao da odigra 5 ili 6 minuta. 1
Medranotzz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa valjda trener tog Batlera bolje zna da li mu trebaju minuti ili odmor pred dve utakmice utorak-cetvrtak… 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nespreman igrač može biti spreman samo za povredu. Bolje odmor i polako da ulazi u ritam. Ne znam gde jebeno svi žurite. 3
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 minutes ago, quentin said: To samo može da znači da je u katastrofalnoj fizičkoj kondiciji. Ali opet ne kapiram da nije mogao da odigra 5 ili 6 minuta. On je prošao kompletne pripreme sa Sunsima ali pitanje je koliko je trenirao od trenutka kad je saznao da je cutovan do potpisa za nas. Edited 2 hours ago by bodo 2
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, YAO said: Odluka da covek kome su utakmice neophodne odmara zbog duplog kola totalno nelogicna Jesu, ali isto tako sledi duplo kolo, sa malo dužim putovanjem, tako da ima i logike da se odmori.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hvatanje kondicije u takmicarskoj utakmici - solidan put do povrede. Samo mi neki insekt ne da mira da nije odmor u pitanju Ovaj klub me pravi na ludaka 4
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Proklizao je ovde kao Bambi Tanaskovic... KomentTor hahaha 2
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hahaha proklizao kao bambi, komentator pijan 1/1 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Hvatanje kondicije u takmicarskoj utakmici - solidan put do povrede. Samo mi neki insekt ne da mira da nije odmor u pitanju Ovaj klub me pravi na ludaka Буквално једино што ме теши је што је СК још увек полуреспектабилан што се информација тиче, ништа ме не би чудило. 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Budućnost ima 52,9 % za tri, dok smo mi na 26,3% iako smo imali uglavnom dobre pozicije. 2
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Opet ulaze neke ludilo trojke u poslednjim sekundama preko ruke slicno kao protiv Spartaka i Zadra 😑
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stvarno se nadam da će Saša vremenom strogo limitirati Mekintajerovu šutersku slobodu, previše napada nam propadne na njegovo ciglarenje gde su šanse da pogodi 3%. 1
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, fradler said: Stvarno se nadam da će Saša vremenom strogo limitirati Mekintajerovu šutersku slobodu, previše napada nam propadne na njegovo ciglarenje gde su šanse da pogodi 3%. Meni najvise smeta kad pogodi trojku pa sledeci napad obavezno digne najdebilniju mogucu preko ruke. 1
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, tejlor said: Meni najvise smeta kad pogodi trojku pa sledeci napad obavezno digne najdebilniju mogucu preko ruke. Obavezno air ball bude
Big Ticket Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Имам осјећај да Семјуелу Џексону Оџелеју свака промашена трица буде у први обруч. Ево је! Е трт... никако да преломимо Edited 2 hours ago by Big Ticket
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) За Мекинтајера је бар лако, ако му прве две не упадну, забранити му да шутира, осим ако је сам у хали. Едит: таман да напишем после тројке Семија да се одвојисмо, кад мало морген. Edited 2 hours ago by Сандро Лаки Ђентиле
Recommended Posts