Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bas je postala gadna ova ABA liga, ni publiku ne interesuje, ni igrače, sudije pogubljene da ne kažem tendenciozne možda bi trebalo razmisliti o nekoj reformi, zašto da ne i istupanju. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Prebrza je za EL Batlera, nije on navikao na ovoliku agresivnost... I već povreda, ako je tačno... Grejema da i ne spominjem, očigledno je zajeb njegov potpis... 

Edited by Issey
Posted
2 minutes ago, djenkoslav said:

Ja nemam reci... Kako je moguce? Ko pravi čizme se ovajdio od zvezde.

I ja sam bez reći. 

Posted
12 minutes ago, Issey said:

Dosadni ste sa Jagom više. Očigledno nam treba za ABA ligu, a pored ovoliko povreda, igraće on I EL. Nije ta klasa, ali kad se već plaća, koristiće koliko toliko. Dečko se trudi, daje sve od sebe i više je nego solidan... 

Svaka cast brate. Evo ja prvi nisam fan Jaga kao igraca al toliko je vise ispricano sve o momku da je bas dosadno stalno prozivanje. Znamo koliko i sta moze i za sta nam treba. Tu je ima ugovor,nije kancer za ekipu nego sta vise pozitiva i omiljen,ne trazi nista i igra kad treba i koliko treba.

• Thanks 1
Posted
5 minutes ago, No name said:

Kao da su od šećera, svaki meč neko ostane povredjen.  

Bar da se rotiraju nekako, da se jedan oporavi drugi povrijedi, nego samo jedan po jedan idu na day-by-day režim, i tako ad infinitum.

Posted
Just now, s1nesteziolog said:

Yago hodajuća neinteligencija… Stvarno je više muka gledati ga. 

Jeste. Što ne ubaci Grahama ili Batlera?

Posted
1 minute ago, djenkoslav said:

Sta je onda, deluje kao bas dobra prilika da se malo uigra? 🤔

Ako ga odmara onda je Nwora upitan.

• Like 3
Posted (edited)
3 minutes ago, YAO said:

Odluka da covek kome su utakmice neophodne odmara zbog duplog kola totalno nelogicna

Nije nelogicno. Utakmice su mu potrebne ali fizicki smo svi videli da nije spreman. Nista ne treba forsirati. Malo rada malo odmora dok se ne uhvati zalet. Batleru su potrebne utakmice ali i kondicija. Rad i odmor. 

Edited by Čočo
  • Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...