Bejn Posted October 10 Posted October 10 Pokušao sam da čujem Tomu al sam odmah zaboravio na njega čim sam video ovu novinarku kraj njega.
Bode Posted October 10 Posted October 10 1 minute ago, bodo said: U napadu moramo i možemo bolje. Obrana je bombona. Ovo nam je toliko falilo. Primali smo 30 po cetvrtini 2
Milko Miller Posted October 10 Posted October 10 Mnogo bolja energija u odbrani, ali nije realno ocekivati da ce Fener i u drugom poluvremenu imati ovakav bedan sut.
Zadnji vezni Posted October 10 Posted October 10 Jel ono beše i ćelavi Španac pomoćnik šefa stanice Duška vodio utakmicu u finalu kupa i tad smo bili pobednici. Bio bi red da se tradicija nastavi. Ako ništa odbrana se pegla solidna.Odsvno nisam video da ekipa izvede 30 slobodnjaka za poluvreme .
DijametralnoSuprotan Posted October 10 Posted October 10 Sad ce da nas samelju. Jos jednom steta za onu trojku na kraju prvog.
Milko Miller Posted October 10 Posted October 10 Just now, Zadnji vezni said: Jel ono beše i ćelavi Španac pomoćnik šefa stanice Duška vodio utakmicu u finalu kupa i tad smo bili pobednici. Bio bi red da se tradicija nastavi. Ako ništa odbrana se pegla solidna.Odsvno nisam video da ekipa izvede 30 slobodnjaka za poluvreme . Naravno, cuveni Karles Marko 2
mister-no Posted October 10 Posted October 10 Just now, Zadnji vezni said: Jel ono beše i ćelavi Španac pomoćnik šefa stanice Duška vodio utakmicu u finalu kupa i tad smo bili pobednici. Bio bi red da se tradicija nastavi. Ako ništa odbrana se pegla solidna.Odsvno nisam video da ekipa izvede 30 slobodnjaka za poluvreme . Polako. Krenuli u drugo kako ne valja
fradler Posted October 10 Posted October 10 Dosta je precenjena Mekintajerova odbrana. Osim sto ima korektnu telesinu za preuzimanje visokih, zapravo je prilicno skroman defanzivac. 1 1
Kosjan Willavić Posted October 10 Posted October 10 Da Karija i Stiva Nesa dovedemo, opet cemo masiti bacanja kao blesavi. Tradizione di famiglia
Sinnerman Posted October 10 Posted October 10 Baš bezveze ne koristimo to što nam se nude i imam osećaj da ćemo da ih vratimo u igru.
BojanaCZV Posted October 10 Posted October 10 Došla sam samo da napišem da je Kodi lud lik. Neverovatno nešto. 1
Kosjan Willavić Posted October 10 Posted October 10 Auuu, postercina pala. Ovo je top tri poteza kola
Recommended Posts