JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, fradler said: Bolmaro je super igrač, bolje on nego Manion, to već ne bih podneo. Obojica su tupsoni. Ali takve smo srece.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi smo medju rijetki ekipama koje nemaju akcije za otvoren šut, sve nešto nasilu
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Markoss said: Bice muka na PG zestoka. I na centru, dve najvažnije pozicije 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da dodam na spisak razocarenja i prelazak sa SK na ovu raspalu cacad sa Arene, vidjao sam veselije sahrane. 4
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Veliki problemi u organozaciji igre...karter koliko je dobar u 1:1, toliko je slab dodavac. Jel nije bilo logicnije da se Odzelej bije sa Ledejeom, a da uvedes Monekea da maltretira Čačara
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Čim su nam u petorci Davidovac i Miljenović, jasno je da nam se crno piše. Dodaj i Grka na to. Edited 1 hour ago by Bejn
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Miljenović djeluje kao amater. Alal im vera za selekciju pleja!
Bad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čini se da u ekipi retko ko zna da doda loptu jednom rukom. Jezivi pasovi.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Naučne li fantastike u dodavanju prvom do sebe...msm na Kartera
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako budemo forsirali tranziciju dobićemo, ako igramo ovu Sfero čekalicu gubimo Koji put 2+1 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbg mi porađamo poene, oni svaki izgrade jako lepo. Miljen baš tanak, ali mora da se pregura 15ak minuta sa njim...
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neverovatno je koliko je nas napad bezidejan. Samo odapinjemo u poslednjim sekundama, trenutno ulazi. 2
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ispade greska sto nismo uzeli Jovica, bio bi nam lagano najbolji plej. 1
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, fradler said: Ispade greska sto nismo uzeli Jovica, bio bi nam lagano najbolji plej. Ili sto smo se zahvalili Jagomiru.
Recommended Posts