Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dajte ljudi sad je Kenan kriv i što se povredio,kako drži noge,kakve su mu ono akrobacije....jbt kao da je namerno hteo da se sjebe. Jbt kada je on stradao,a čovek stena, nema 2 propuštena meča u 2god, šta će biti dalje....jbm ti ovakvu sreću više. Edited 1 hour ago by Todo 2
Bad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, dr sleep said: Evo ok je izgleda,ako sam vidio hoda sam. Ali nerealno koliko mi imamo povrijeda. Ne znaci ništa to što hoda sam. Tek posle snimanja znaćemo da li je ili nije ACL.
zvezdale Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, ZvezdaBL said: Žao mi je brata Keniše ali je ovo sled događaja kad ti je igrač primoran da radi ono što mu nije specijalnost, umjesto da ima nekoga ko ce razigrati covjek ide na prodor da izmislja poene Kako mislis sled dogadjaja ako je primoran da radi ono sto mu nije specijalnost? Covek je kosarkas koji je samo napao kos.. nije uzeo da skace dvoskokom u dalj.. Sta sad ako Izundu sutne trojku, koji sled dogadjaja da ocekujemo? Edited 1 hour ago by zvezdale 1
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dajte bre malo kontrole nad ovim Nvorom... ne znam šta ste mu obećali, ali je ovo zaista previše. Edited 1 hour ago by Erik Kartmen
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, ZvezdaBL said: Žao mi je brata Keniše ali je ovo sled događaja kad ti je igrač primoran da radi ono što mu nije specijalnost, umjesto da ima nekoga ko ce razigrati covjek ide na prodor da izmislja poene 2 minutes ago, Sector said: Ali šta je uopšte pokušao Kenan, kakva je ovo akrobacija. 3 minutes ago, Kooineeperk said: A i Kenan lik, blok od Rivera dobija na 45 stepeni, centralno, a on lik krece na suprotnu stranu, ka autu, probija se kroz trojicu protivnickih igraca sa dugim korakom... Au kakva tri posta minut nakon teske povrede da l ste realni 6
Сандро Лаки Ђентиле Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Каква збирштина и разбијена банда, сунце ти јебем. За шта смо ми узели лиценцу.
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: eto nicim izazvane doselekcije...not osecam da 2 na dalje pokrivaju kobra i nwora fulltime kalina i odzelej na 3 moneke i deda na 4 bas steta za kenana, mislio sam da iz drugog plana moze da ima dobru sezonu Iskreno meni je bolje da Semi ide na 3. Bit će sigurno bolji.
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, bodo said: Iskreno meni je bolje da Semi ide na 3. Bit će sigurno bolji. to je ok, problem je kobra/nwora na 2 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znači da rezimiramo, mozda bude nešto ako : * Grejem klikne * Janis ode * Bolomboy se što pre vrati. 😁
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mozda ipak nije tako strasno, na prvu je delovalo grozno. Svakako ide minimum mesec dana pauze + jos mesec dana predostroznosti. Ide Nvora full time na 2. Elem, igramo najgore napade koje sam u zivotu video, racunajuci ekipe koje se nasumicno upare na rekreativnom basketu u kraju.
Nate Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja napisah da ovi tutubani i ioannis vide nworu na 2 iako ovaj to ne moze da igra ni u smovima
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, tejlor said: Gledaj bre ovog ........ uh dzigericu ce mi pojesti ovo govno na pleju Evo da ne bude skriveno, smatram da moderacija treba da banuje sve učesnike u takmičenju ko će da napiše najveću gadost na temi.
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NikadProtivKaline said: to je ok, problem je kobra/nwora na 2 A dovest će valjda nekoga ako se ispostavi da je ovo ozbiljna povreda kao šta se čini na prvu. 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Creed Bratton said: Au kakva tri posta minut nakon teske povrede da l ste realni Da, jer je glupo to uradio, pa? Ne treba da pomenem? Jel to neki problem? Naravno da mu zelim da je sve ok i da sto pre bude na parketu, u nedavnom postu sam istakao da ocekujem od njega i bolju sezonu, ako si pratio sta pisem. Nikada nisam ni pljuvao igrace niti im ista lose zeleo. Da se sprdam znam ponekad, ali nikad maliciozno.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 minute ago, Nate said: Ja napisah da ovi tutubani i ioannis vide nworu na 2 iako ovaj to ne moze da igra ni u smovima Što bi rekli pravi znalci forumaški i čuvari vatre ujedno, Najbolje da vi znate bolje od trenera. Ali kakva kreacija i loptanje na poziciju 2 Dobro/Nwora.Top Edited 1 hour ago by Zadnji vezni
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Creed Bratton said: Au kakva tri posta minut nakon teske povrede da l ste realni A i ovo "teske povrede" mislim... ti si kao neki ekspert pa si odmah na osnovu prvog snimka koji smo videli (ne cak ni ponovljenog) zakljucio da je bas teska povreda?
StiviKivi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve vreme razmišljam kako čemo u Utorak da imamo samo CMM, Kartera i Miljenovića od bekova... Bukvalno. 3
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, ZvezdaBL said: Žao mi je brata Keniše ali je ovo sled događaja kad ti je igrač primoran da radi ono što mu nije specijalnost, umjesto da ima nekoga ko ce razigrati covjek ide na prodor da izmislja poene Šta sve nećete napisati da dokažete "nešto"...
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Previse cesto igramo neke improvizacije. Postoje naravno izolacije za igru 1 na 1 ali kod nas to cesto izgleda kao neplanirano, kao da primarni napad nije prosao pa se improvizuje. 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali slobodu u igri koju je ovaj mučenik na klupi dao Nwori je baš wtf momenat.Kao da je Stef Carry u pitanju. Uvek se kladimo na a pogrešne karike tj.igrače. 7
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Kooineeperk said: A i ovo "teske povrede" mislim... ti si kao neki ekspert pa si odmah na osnovu prvog snimka koji smo videli (ne cak ni ponovljenog) zakljucio da je bas teska povreda? Pa ni najveci eksperti ne znaju koje je tezine povreda dok se ne snimi ali je bas gadno izgledalo, svakako uradio je dobar potez i verovatno bi zavrsio sa se nije sjebao ne mora da mu se prigovara i za nesto za sta nije kriv
Сандро Лаки Ђентиле Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Уканалиће нас Нвора претераним протагонизмом, а сад му се тек отварају врата несрећном повредом Кенана.
Webad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nasi momci dobro igraju, obzirom da trenera nemaju.. soliranje do iznemoglosti...pik n rol ne postoji...akcija za semija (proci ce ko gidra) devonte mora ludacki da startuje sezonu inace gledamo tajsona na pleju..od ovog "aura momka" nema leba
Recommended Posts