Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nvora olako pravi ove korake... ali dobro je! Bravo momci 👏👏👏 Karakterom na ovo lagano navlačenje sudija i želju žutozubog da nas pobijedi po svaku cijenu. 2
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako god ...odlična utakmica. Samo mi štrči ovaj Kenan.Bode mi oči. 4
Borky Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kenan ubedljivo najlosiji igrac u ekipi, bezveznjak i u napadu i u odbrani! Ekipa je prepuna talenta i raznih mogucnosti nadam se da ce giros maker to uspeti sloziti kako treba. 2
СамоТи3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Свака част момцима, без Калине Девонтеа и Давидовца ово је одлична утакмица да видимо какви смо против јаког противника. 3
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad i Ojelej, 4 baš jeftino izgubljene lopte u klaču koje rješavaju utakmicu ali generalno sam zadovoljan. 5
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uh, par baš tragičnih napada u završnici. Bolje da su dali loptu Karteru i sklonili se. 1
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajde jednu akciju na Samija sad... jedino je on može pogoditi, a ovi mu se ne nadaju 😄
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, СамоТи3 said: Свака част момцима, без Калине Девонтеа и Давидовца ово је одлична утакмица да видимо какви смо против јаког противника. Davidovac nam je ovdje potreban ko čir guzici. 2
Webad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, СамоТи3 said: Свака част момцима, без Калине Девонтеа и Давидовца ово је одлична утакмица да видимо какви смо против јаког противника. I bez plavsica 2 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, bodo said: Ojelele je loš na ovim pripremnim utakmicama. Uopste nije bio los... da jeste ne bi bio sada pre Monekea. Svaka cast momci. 2
Recommended Posts