Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Bejn said: 0:11 za nepuna dva minuta... urekli smo ih što se odbrane tiče. Nema tu odbrane, ono što su ubacili teško može da se brani. Uvek će dobar napad biti > u odnosu na dobru odbranu. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Molina23 said: Pefi Miljenović, to je taj hustle. Dobar bekčić. Moze da bude “ Branko Lazić” u ovom rosteru, uz to zna i da koliko - toliko kreira. Ja sam zadovoljan njime. 1
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad je momenat da se traži tajmaout i par šamara za ove divljačke trojke i da se vrate na koncept igre iz prvog.
СамоТи3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Картер толико смирено делује, баш баш ми се свиђа, зна да увек праву ствар изабере у датој ситуацији. 3
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kenan nikad lakše u životu nije zaradio milionče. Šteta što se i njega nismo ratosiljali,Jbg. Karteeer!! 3
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Treba biti realan igramo protiv prvog favorita bez 2 igrača i trpaju nas njihovi najbolji igrači. 2
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Issey said: Miljen mora još mleka da pije... Nije on baš toliko mlad da bi još sisao mleko.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Issey said: Miljen mora još mleka da pije... Naravno. Neiskustvo. Koji je izgovor Kenana i Dobrica? Just now, Bejn said: Nije on baš toliko mlad da bi još sisao mleko. Nije mlad ali jeste neiskusan. Veoma.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sector said: Treba biti realan igramo protiv prvog favorita bez 2 igrača i trpaju nas njihovi najbolji igrači. Ja sam prezadovoljan. 1
m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mene je Karter vec kupio - deluje kao da mu nece trebati mnogo vremena da se privikne na EL
Recommended Posts