Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Nazalost,pogubili se i igraci i Obradovic.Ovakve utakmice se dobijaju ako imas 12 igraca koji riljaju a kod nas toga veceras nije bilo.Nvora,Kalinic,Dobric,Moneke veceras dominirali u losoj odbrani ili losoj koncentraciji,kako ko...Batler digao 13 trojki?Sa takvim stvarima je nemoguce pobediti u ovakvoj bitnoj utakmici.Najvise mi krivo zbog Kodija i Bolomboja...

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Sto se nisi javio prosle nedelje majstore?

Nista idemo dalje momci su se borili.

Verujem da ce sledece nedelje biti 1-1 skor.

I da Nan je pokazao tu klasu iznad koju ima u odnosu na Batlera.

Pa sta hoces vise od Batlera??? Njegovim ulaskom smo otisli na plus 12.

Zato je tu Obradovic da svog Jagisku uvode da sve prospe.

• Like 1
Posted

I još nešto.... DOBRIĆ I KALINIĆ su REKREATIVCI u ovim fazama karijera...

Njihova BESKORISNOST je BEZGRANIČNA....ustvari bio bi zadovoljan i da su beskorisni, oni su ŠTETOČINE ekipe

• Like 6
Posted
3 minutes ago, Leo said:

Jago je pogodio trojku. To treba upisati zlatnim slovima. Jebeni plej je dao trojku posle 15 pokusaja u zadnjih ko zna koliko utakmica, dok Carter ne igra ni sekundu.

Nema šta Karter da traži u ovakvoj utakmici posle dugačke pauze, ubili bi ga ovakvom odbranom.

Posted

Kakve gluposti su igraci pravili u poslednjoj cetvrtini. Hajlajt mi je priznata dvojka kad je Ernangomez dirao mrezicu, a Moneke sam pod kosem i masi zicer - mene bi bilo sramota. Zabijamo se u reket, glavinjamo, ispada nam lopta, proklizavamo, sudaramo se. Nvora i Batler bas nista nisu pogodili, njih digla publika i to je to. Rekao sam i ranije, to se vidi i sada - nas tim ima svoje mane, danasnji protivnik je prepun kvaliteta na svim pozicijama. Sasi ne zameram nista, izmenjao ih je sve, niko se nije pojavio i kraj. 

• Like 1
Posted

Nema se šta mnogo zamjeriti.

Posle one situacije s Bolomboyom gdje ga u 2 sekunde prvo Hayes Davis s ledja udara, pa onda i Juanco kod polaganja gdje mu  otkida šaku jasno je bilo da ne možemo pobjediti. 

Da, brljali smo u drugom poluvremenu, ali ovde moras odigrati savrsenu utakmicu da bi se nečemu nadao. 

Panata nije u formi, ali imaju nba ekipu da se ne lažemo. Uz gurku sudija i ovu atmosferu ni jači od nas nemaju sta da traze. 

Idemo u Spaniju po bar jednu pobjedu. 

• Ha-ha 1
Posted

62:50 i onda serija 32:14. Na 12 razlike Batler šutira trojku sa 9 metara, a trebao je koristiti ulaz jer smo počeli da ih tu lomimo pre svega zahvaljujući Faridu. Tada je krenuo potop. Nema ovo toliko veze sa trenerom već sa šampionskom igrom Panatinaikosa, razbucali su nas, nismo imali kvalitet da uzvratimo, užasno je bilo gledati našu nemoć. Težak poraz, može ovo dodatno poljuljati samopouzdanje igračima. Za borbu se nema šta zameriti, na tome svaka čast.

• Like 6
Posted

27,28 minuta odigramo vrhunski. I onda ponor. Muka mi je majke mi, lakse bi mi bilo da su oni ceo mec vodili. Imam utisak da se Batler premalo kritikuje medj' ciganijom, popularniji su drugi dezurni krivci. Nvora je u ozbiljnom padu forme. Makar me je Rivero pozotivno iznenadio

• Like 3
Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Nema šta Karter da traži u ovakvoj utakmici posle dugačke pauze, ubili bi ga ovakvom odbranom.

I Rivero je celu sezonu pauzirao pa je igrao. Moze li gore od ovog metar i zilet

Posted

Batler i Nwora su vrlo malo proveli zajedno na terenu, za razliku od meča sa Fenerbahčeom. Tu nas je spasla Kalinićeva povreda inače teško da bi bilo preokreta.

U ovakvim utakmicama Kalinić nema mesta kad se lomi. U napadu ne postoji, u odbrani je takođe nikakav.

Ovo je šut koji je završio utakmicu, gde Kalinić čuva vazduh.

Snimak-ekrana-2026-03-20-221810.jpg

Ali Plavšića nema da ovo pomene...

• Like 1
Posted

Baš mi je krivo, dobro 3/4 smo odigrali, šteta. I dalje smo u dobroj situaciji koliko god to bilo teško sažvakat posle novog poraza. Imamo neke utakmice koje vjerujem da će momci savladati i da imaju snage za to a i ima gostovanja paklenih gdje vjerujem u barem 1 brejk. Dobra utakmica večeras, poraz kao poraz boli ali kad se crta podvuče potuklismo se u oaki. Steta za zadnju četvrtinu, prije svega šteta što nemamo igrača u ovakvim situacijama s mudima i ako nisam ljubitelj tog izraza al mora neko preuzet na sebe i da je spreman sebe bacit u vatru.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Leo said:

I Rivero je celu sezonu pauzirao pa je igrao. Moze li gore od ovog metar i zilet

Rivero nije imao situaciju koja je opasna po zivot majstore.

Posted

Nvora je još jednom pokazao da ga odbrana ne zanima. NHD ga je punio kako je hteo. CMM ga čuva, NHD se spušta na post, Nvora umesto da udvaja, on se sklanja. Ne bi me ni malo potreslo da nam ga “preotme” neko. 

Posted

Jago Nwora Kalinic Ojelej Bolomboj, sa ovom petorkom je Obradovic otvorio 4/4 na +7 i izgubio utakmicu. 

Petorka bez kreacije, koja verovatno ni na treningu nije igrala zajedno.

Razigrao je Nanna, nas zakocio totalno u napadu i odradio svoj specijal ispustanja velike prednosti.

Moneke puno laje a malo ujeda, smesan je sa onom izjavom da je druga cetvorka takmicenja pored NHD, Ledeja, Mirotica, pa i Petruseva i ostalih. Jedan od sramnijih poteza je ono odmicanje od Osmana kad je jedva primio loptu u korneru pa mu posle sasuo trojku u facu, valjda se cuvao od 4. faula ili sta. U sledecem napadu se odmice NHD koji mu isto daje trojku i pokazuje razliku u klasi. 

Sudije standardno krale, nista nevidjeno u Oaki. 

Ne znam ko pri cistoj svesti moze da navija za ovu skupinu ljigavaca predvodjenih narkomanom.

Sad da vidimo hoce li da se blamiraju i nastave sa tankovanjem Aba lige i u derbiju.

• Like 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Rivero nije imao situaciju koja je opasna po zivot majstore.

Majstore, onda Carter ne treba da bude u sastavu ako je to razlog, a nije. Nego, trener vise veruje Jagu. 

Posted

Sve i nekako ali Kalinić je grozan, užasno me nervira ova njegova uloga u ekipi kao da je u prajmu kad je bio deset puta bolji igrač nego danas. 

Ispuštena ogromna šansa da se dotuče rival i otvori put ka plej ofu ali bože moj nije da nismo navikli na razočarenja.

Sad će biti veselo kad krenu mečevi koji moraju da se dobiju a znamo kako tu prolazimo. Čuvajte živce...

• Like 1