Disfruto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Taki said: A ti ne vidis da si veceras jedini smarač? Ja sam sa ovom utakmicom zavrsio. Ovde nisam ocekivao pobedu(nadao se jesam) i nije poraz zbog kojeg placem. To sto se svi pravdaju i traze utehu u komentarisanju sudjenja je njihov izbor. Meni je drago da je ovako domacinsko sudjenje bilo. Niti sam kome odgovorio na nesto vec sam rekao da moramo dobiti Efes i Bajern kuci tako da koji je tvoj problem?
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Disfruto said: Ja sam sa ovom utakmicom zavrsio. Ovde nisam ocekivao pobedu(nadao se jesam) i nije poraz zbog kojeg placem. To sto se svi pravdaju i traze utehu u komentarisanju sudjenja je njihov izbor. Meni je drago da je ovako domacinsko sudjenje bilo. Niti sam kome odgovorio na nesto vec sam rekao da moramo dobiti Efes i Bajern kuci tako da koji je tvoj problem? Tvoje pisanje na lajv temi.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Disfruto said: Ja sam sa ovom utakmicom zavrsio. Ovde nisam ocekivao pobedu(nadao se jesam) i nije poraz zbog kojeg placem. To sto se svi pravdaju i traze utehu u komentarisanju sudjenja je njihov izbor. Meni je drago da je ovako domacinsko sudjenje bilo. Niti sam kome odgovorio na nesto vec sam rekao da moramo dobiti Efes i Bajern kuci tako da koji je tvoj problem? Au čoveče... Šta je teško da malo iskuliraš? 4 1
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Opet na 16:10 vezujemo poraze kao i prosle sezone. Moramo koncentracija na max sledece dve kod kuce da dobijemo i skinemo teret malo i sa navijaca i sa igraca. 9
Bejn Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Вујке said: Друже ако си гледао меч и мислиш да реч ”судија” или ”суђење” не треба да буде у наслову, не знам шта бих ти рекао. Друго, није писало да је Звезда била борбена, да је утакмица била неизвесна и тензична до самог краја. Опет нека имплицитна критика игре и тренера, као и увек у последње време. На том сајту и коментаре намештају против Звезде и Саше, а камоли наслове. Тачно се види да неки искомплексирани гробари воде портал Pričamo o naslovu. To sam ti i napisao.
TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Disfruto said: Ja sam sa ovom utakmicom zavrsio. Ovde nisam ocekivao pobedu(nadao se jesam) i nije poraz zbog kojeg placem. To sto se svi pravdaju i traze utehu u komentarisanju sudjenja je njihov izbor. Meni je drago da je ovako domacinsko sudjenje bilo. Niti sam kome odgovorio na nesto vec sam rekao da moramo dobiti Efes i Bajern kuci tako da koji je tvoj problem? Nisam ni mislio da je drugačije. 5
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I suđenje i sve na stranu ovde se nema šta zameriti Saletu. Prepoznao je da Litvanac može biti koristan večeras, rotirao kad je trebalo, Nvoru ostavio u igri celu 3/4 jer je bio zapaljen, Batler je bio tu za završnicu iako mu nije bio dan, malo Jaga u drugom poluvremenu jer je bio beskoristan. 12
liv7 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nisam primetio da se neko zahvalio Parizanima veceras..pa cu ja..Merci Paris, pour la victoire contre Barcelone 😁 1
Вујке Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Bejn said: Pričamo o naslovu. To sam ti i napisao. Па и ја теби причам о наслову 1
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odigrali smo dosta dobro, ali nije se moglo protiv sudija. Mogli smo bolje da šutiramo za tri, i da je Batler ubacio ono što inače daje moguće da bi smo slavili. Ja sam ponosan na ekipu. Možemo da igramo sa svima. Efes će biti baš gadan meč. Imaju kvalitet, podigli su se, mogu da igraju rasterećeno. No prvo da uzmemo kup pa da vidimo šta će biti dalje. 7
Disfruto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, TB Told said: Nisam ni mislio da je drugačije. Normalno kada je dobro po ekipu da okusi plejof utakmicu u gostima
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cudim se kako ljudi mogu da pljuju po njima, najvise po Kodiju ❤️ 10
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Opet na 16:10 vezujemo poraze kao i prosle sezone. Moramo koncentracija na max sledece dve kod kuce da dobijemo i skinemo teret malo i sa navijaca i sa igraca. Ne vredi koncentracija kad ti sude specijalci. 1
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago -15 sa Ojeleyeom. Bas je podbacio veceras, nadao sam se da ce biti x faktor.
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Вујке said: Па и ја теби причам о наслову Važi.
Teleći sač Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nismo odigrali idealno, pravili smo greske, ispadali u odbrani, dopustali im neke skokove u napadu, pravili brainfartove u organizaciji napada, sut nas nije isao, promasena neka slobodna... I pored toga smo mogli da ih dobijemo da smecari nisu doneli jedno 6-7 odluka tendenciozno i direktno u njihovu korist, plus jedno 3-4 ocigledna faula koja nisu svirali za nas... Nema se sta zameriti Saletu i igracima. Idemo dalje ali ovo bas ume da te izbaci iz takta. 4
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, Disfruto said: Meni je drago da je ovako domacinsko sudjenje bilo. kao što SO ne komentariše suđenje tako ne treba komentarisati ni ovakvo pisanje. nijedno ni drugo nije vredno kazne koja bi sigurno usledila. 3 minutes ago, JPM said: Ne vredi koncentracija kad ti sude specijalci. ne znam je li neko pisao, standardni perez i novo ime na shit listi, izraelac sefi šemeš. mislio sam na osnovu toga da makabi ima više šansi za prolaz na neko ludilo u top10 ali sad vidim da ne. 2
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Dobro smo se šibali. Malo sudije, malo promašena bacanja, malo slab Butler, dade i Veznkov onu presudnu sa 9 metara jebiga. Dobra smo i borbena ekipa, biće ovo dobra sezona, već jeste. I daj zatvorite onu kanalizaciju od live teme ili makar pročistite indijance i trovače, stvarno je ispod svakog kriterijuma tamo. 13 3
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Moramo da naučimo kako da koristimo domaći teren, ovo večeras je pravi primer kako se od početka vrši pritisak i kako se koristi činjenica da se igra na domaćem terenu. Olimpijakos je to usavršio decenijama unazad i tamo su viđene i veće otimačine od ovog što je urađeno Zvezdi. Mi gunđamo našum igračina, treneru, pevušimo sudijama i plaćamo kazne. Mora to puno ozbiljnije da se radi. Igrali smo tešku utakmicu i bili stalno tu negde da ih stignemo ali nije se dalo. Edited 4 hours ago by Perkos2 7
Sokmeniki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobro je rekao Zvezdan Terzic - Evropska kosarka je nizerazredno takmicenje. I to ne samo zbog sudjenja, vec i kompletne organizacije. Kako se mozes nazivati ozbiljnom ligom kad osnovne stvari ne mozes obezbjediti? Kamere i kvalitet kamera kad se pregledavaju snimci su toliko losi da je to skandalozno. Non stop se uvecava a samo se pikseli vide, u vecini slucajeva ne mozes ni ugao dobar naci, pa tako u zadnjem minutu veceras cistu loptu za nas dodjeljuju Olimpijakosu, a Monekeov sut za 3 poena ne vide od obruca. Cist amaterizam, dabogda dosao NBA i sve vam uzeo bijednici jedni. 10
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago što se batlera tiče, neke stvari su se iskristalisale, barem u mojim laičkim očima. on nije igrač u 2 smera. ako zalegne u odbrani a to ume bolje nego što je izgledalo na početku, nema snage u rukama i nogama u napadu i stoga brojevi kakve je imao danas. ne znam kako se to rešava, na saletu je da nađe opciju za njega. u suštini je nwora klasa iznad njega u 2 smera iako se o njegovoj igri u odbrani svašta priča mada mi se više čini da je on našao balans tako da njegov forte - napad - ne trpi. bukvalno 1 batlerova trojka večeras bi preokrenula utakmicu i sad ne bi pisali o suđenju. 1
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Premalo raspoloženih igrača za pobjedu - banalna, ali tačna konstatacija burek-novinara. Plus, standardno domaćinsko suđenje, plus Vezenkov sa onom sumanutom trojkom na kraju. Tek tu su nas prelomili. Ništa nikome ne zamjeram. Nisu pojedini igrači krivi što ih nije išlo. Trud je bio na nivou. Idemo dalje. 1
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 59 minutes ago, Nate said: Zapamtiti imena ova dva govneta sto su gledala poslednji aut. Jebem li im mamu lopovsku. Sve vreme poslednji igrao red, red i onda iz ugla iz kog se apsolutno ne vidi da li postoji kontakt s loptom, e nije red nego white. Jebem li im mamu odvratnu! španac perez i izraelac šemeš tom perezu je davno u beogradu dule vujošević rekao na srpskom, "perez ti si lopov", neko ga odrukao i bio kažnjen 1
Recommended Posts