fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cenim da su CMM i Nwora sigurni, a verovatno i Izundu s obzirom da je Bolomboj još uvek u fazi rehabilitacije. Ostaje dilema Moneke/Ojeleye. Mislim da će Semi dobiti prednost s obzirom na formu Monekea, a i kao osigurač na 5, pošto je Ebuka sklon faulovima. Da se ja pitam, odmorio bih Kodija, a poveo Batlera i rotirao njega i Miljenovića na 1. 4
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kod Batlera je pitanje da li moze da igra on 3 utakmice u 4 dana,nije ni priblozno fizicki kao Kodi,njemu je to na primer ko dobar dan.Nwora mora da igra tu nema dileme,e sad Izundu je mac sa dve ostrice,sklon je glupim faulovima i moze da leti sa terena u roku od 5 minuta.Ja bih vodio Odzeleja i Monekea uz CMMa i Nworu,deluju da su njih 4 najspremniji za veliku minutazu.
3x3cz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad vec pricamo o kupu , mozda je nerealno ali bi ja poveo Kodija, Batlera, Nvoru i Odzeleja ali opet bi mozda odmorio pa poveo Jago, Batler, Moneke, Izundu
Gudura Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Šta mislite oko 4 stranca za KRK? Ja mislim: 1. CMM 2. Butler ili Nwora 3. Moneke ili Ojeleye 4. Bolomboy ili Izundu Ja bih birao CMM, Butler, Ojeleye, Bolomboy. Ako Dobric bude spreman za kup: 1. CMM 2. Butler 3. Ojeleye 4. Izundu Butler je potrebniji kao osigurac na 1 nego Nwora, jer bi Dobric pokrivao 2/3, Izundu je spremniji nego Bolomboj, a Ojeleye kao osigurac i na 5, pre Monekea 3
Recommended Posts