Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Don Dusko said:

Ja sam stava ako  smo mi toliko dobri kao sto mislimo da jesmo onda nece biti problem i sa 2 mesta da napadnemo ABA.

15 minutes ago, Dzo23 said:

Dubai 15-1

Partizan 15-1

Budućnost 13-3

Crvena zvezda 12-4

Cedevita 11-5

Cluj 10-6

Igokea 8-8

Bosna 8-8

Misliš sad sa drugog ili nakon druge faze sa drugog?

Crta se da ćemo na krajnjoj tabeli biti četvrti, što nam je baš jebano za osvajanje, zna se kako se domaćinstvo čuva u ABA.

Sa druge strane, ovo nepostojanje prohodnosti možda konačno dovede do smanjenja tenzija i nekog pristojnog plej ofa, čemu se ja iskreno nadam.

Posted (edited)
37 minutes ago, quentin said:

Hvala.

Ako dobro shvatam, još dva puta ćemo igrati sa ovima sa kojima smo već igrali, plus sa onima sa kojima iz druge grupe? Pa onda plejof.

Mislim da nećemo ponovo sa timovima iz naše grupe, već samo sa ovima iz druge grupe. To je još 8 utakmica.

Edited by zemljoradnik
  • Like 1
Posted (edited)
11 minutes ago, sinisat5 said:

Bude li Dubai imao prednost domaceg terena u play ofu i budu im zdravi igraci nema sanse da ih neko dobije.

Zbog vatrenog domaceg terena ili?

U plejofu im nece biti faktor mrcvarenje do pustinje kao u EL.

Edited by Cavani
Posted
19 minutes ago, zemljoradnik said:

Mislim da nećemo ponovo sa timovima iz naše grupe, već samo sa ovima iz druge grupe. To je još 8 utakmica.

Da, to ima više smisla.

Ali svakako mi je ABA ove sezone nezgrapna i nezanimljiva.

Treba da bude liga od 12 timova, kao u najbolja SFRJ vremena, i furaj.

Ne bi bilo previše utakmica, ne bi bilo nezanimljivih ekipa. I, naravno, bez Arapa, Rumuna i gasterbajtera iz Beča.

(Znam da je ovo za drugu temu, izvinjavam se.)

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Cavani said:

Prilično su lako do sada dobijali kući i nas i KKP. Sad, sigurno ima više razloga tome, ali eto, lako su dobijali.

Posted

Da se ne lazemo svi mi ovde bi itekako voleli da dobijemo ovo veceras pogotovo u Moraci.Treba pristupiti ovoj utakmici kvalitetno i da stavimo doznanja da nema sale sa nama i da mozemo osvojiti sa bilo koje pozicije.A i ne bi bilo lose da neki igraci danas povuku i otrezne se od losije forme (Moneke na primer).

Posted
1 hour ago, Cavani said:

Zato što imaju odlične igrače naročito napadački a mi kakvu odbranu igramo ne znam kako bi ih tamo mogli dobiti.A domaći teren ne zbog njihovog vatrenog nego zbog našeg ili Partizanovog kad bi imali prednost pa na tu atmosferu i frku nekako da dobijemo..

Posted

Eno i Džanan Musa nas zajebava. Kaže da imamo potencijal ako se zvezde poklope da osvojimo EL, a ako ne to, onda makar pišljivi F4 da overimo. Svi rešili da nas sprdaju, kao da je skrivena kamera... 

• Ha-ha 4