JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, LevonKendal said: Danas nam trebaju pobjede ovih timova: Dubai - Real Madrid Hapoel - Valencia Partizan - PAO Bayern - Monaco Paris - Fener Pa, osim pobede Pariza koji je ipak autsajder, ovo ostalo je veoma moguće. Dubai igra jako dobro, Hapoel i Valensija su u jednakom kanalu, tu svašta može da bude. Pao valjda igra bez Nunna? Monaco je u svakakvim krizama.
LevonKendal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, JPM said: Pa, osim pobede Pariza koji je ipak autsajder, ovo ostalo je veoma moguće. Dubai igra jako dobro, Hapoel i Valensija su u jednakom kanalu, tu svašta može da bude. Pao valjda igra bez Nunna? Monaco je u svakakvim krizama. Slazem se. Real putovao u Atinu, pa sad u Dubai, sve u dva dana, dok se ovi ne pomjeraju. Hapoel ocekujem reakciju, ali bice problem ako budu desetkovani. Pao se digao nakon pobjede protiv Reala, ali i dalje je to tanko, vidjecemo da li ce biti publike kod komsija... Uglavnom moguce je 3-4/5, a moguce je i 0/5. 1
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, LevonKendal said: Danas nam trebaju pobjede ovih timova: Dubai - Real Madrid Hapoel - Valencia Partizan - PAO Bayern - Monaco Paris - Fener Rekao bih da su nam trenuntno najbitniji porazi Valensije jer je jedini potencijalni tim za plejof i plejin protiv koga imamo 0-2. Protiv ostalih sem Barse imamo bar jednu pobedu, dok protiv Barse igramo jos jednom. 7
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tako je, Valensija, Žalgiris i Monako mogu biti ispod nas, realno, od svih timova koji se biju za plej of. Ovi ostali su prejaki.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, LevonKendal said: Danas nam trebaju pobjede ovih timova: Dubai - Real Madrid Hapoel - Valencia Partizan - PAO Bayern - Monaco Paris - Fener 4 2
Вујке Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Међународне кладионице нас тренутно виде као осмог фаворита за освајање Евролиге. Испред нас је дакле 7 тимова. У том смислу пласман у Плејоф или бар на седмо-осмо место у плеј-ину није нешто о чему маштамо као и сваке сезоне, то је реалан исход уколико нас заобиђу повреде. Иначе, уколико сутра добијемо Макаби, имаћемо, ако се не варам, најбољи резултат који смо икада имали Евролиги (17:10). 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, LevonKendal said: Danas nam trebaju pobjede ovih timova: Partizan - PAO Razum govori Partizan a srce PAO. 1
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uh,nisam sa svim ovim seljakanjima i problemima siguran da će Hapoel ispred nas biti,Barsa takodje,oni imaju vrlo tanku klupu za EL standarde,a matori su. 2
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 55 minutes ago, JPM said: Tako je, Valensija, Žalgiris i Monako mogu biti ispod nas, realno, od svih timova koji se biju za plej of. Ovi ostali su prejaki. To da li su prejaki tek ćemo videti. Ako dobijemo svih 7 protiv ekipa od 14-20 mesta gde smo solidni faviriti i Fener kući, bićemo ispred nekoliko tih "prejakih" ekipa, sve i da od njih izgubimo u direktnim duelima (posebno Oly i Pao gde imamo finu koš razliku). 3 minutes ago, Gaga said: Uh,nisam sa svim ovim seljakanjima i problemima siguran da će Hapoel ispred nas biti,Barsa takodje,oni imaju vrlo tanku klupu za EL standarde,a matori su. Hapoel danas težak meč, ali još teži naredni - gostovanje u Kaunasu. Mislim da imamo najbolji raspored od svih konkurenata. Samo da potraje ova forma i upadamo u 6 lagano (moja prognoza u 4). 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, LevonKendal said: Partizan - PAO Meni ovo ne treba 2
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, LevonKendal said: Danas nam trebaju pobjede ovih timova: Dubai - Real Madrid Hapoel - Valencia Partizan - PAO Bayern - Monaco Paris - Fener Napred Partizan! 1 3
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Урош19 said: Meni ovo ne treba Koliko bi nam značilo da su uspeli ds izdrže u Atini protiv Oly, sad bi mi bili ispred Olimpijakosa na tabeli. Tako nas i eventualna njihova pobeda stavlja ispred zelenih iz Atine. Svim srcem ovaj put za Partizan. Nemam problem da navijam za njih kad su zakucani za dno tabele, a nama odgovara njihova pobeda 😁 1
berti Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Znaci da sednem veceras i navijam za KKP. Mislim, kako to treba da izgleda? Da se nerviram ako Sterling nesto zajebe, da kad je egal navijam da komsije pobede... Neka hvala, ja to ne mogu.
Dzo23 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Ne treba se previše puvati, što kaže legendarni Kari. Do prije 20-ak dana je preovladavalo mišljenje kako će nas uskoro prestići Milano, Virtus...I da idemo polako ka 13.,14. mjestu. Pokazali smo da možemo sa svima ali isto tako da imamo velike amplitude. Možemo pobjediti u Piraju sledeće kolo, ali isto tako vrlo lako izgubiti u Lionu i protiv Pariza u Beogradu. To dosta govori i o ujednačenosti ekipa ali svakako treba ostati čvrsto s obe noge na zemlji. Uostalom imali smo već ovaj skor lani, i to ništa ne znači. Svakako je najbitnije da se forma podiže posle kupa. Jeste da smo u seriji pobjeda ali kao što sam nekoliko puta pisao bio bih izuzetno zadovoljan da završimo na 8.mjestu. Sve preko toga je bingo... Nadam se da će 22-16 biti dovoljno za tu poziciju što je dohvatljivo. 1
aleksa7 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Након што смо узели међусобни скор против Хапоела, мислим да је у реду надати се њиховим победама против објективно лошијих екипа из топ10. Не знам нормалан навијач колико далеко гледа у распоред конкуренције, али ја као ненормалан сам уочио да Хапоел пет од последњих шест кола игра против пет пројектовано најмоћнијих тимова у Евролиги, тако да ће ту наићи неколико (за Звезду) врло корисних Хапоелових пораза. До тада нека откину нешто овим плеј-оф тимовима које посматрамо као рањиве што због мање квалитета (Жалгирис и Валенсија), што због више година и умора (Барселона). Мада бих лагао кад бих рекао да се не бих одушевио да Педро Мартинез испонижава оног вепра вечерас. Што се тиче утакмице Дубаија и Реала, можда и не морамо навијати за домаћина. Не треба нам да се они дижу са Мусом, а порази Реала не верујем да ће нам много значити јер су озбиљан тим са преозбиљним тренером и још озбиљнијом логистиком. Њих прелазимо само ако нагурамо 9-3 до краја јер им је и распоред баш једноставан.
wing Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago (edited) 2 hours ago, LevonKendal said: Real putovao u Atinu, pa sad u Dubai, sve u dva dana... Madrid - Atina 3100km, samo let traje oko 3,5-4 sata a Atina - Dubai direktan let oko 5 sati. Sve i da te nose na rukama ta dva dana izmedju letova i da te ne opauči Pao, pa je žestoko cimanje. Glasali ste za hibridni EL Dubai. Sada uživajte... Edited 17 minutes ago by wing
Sinnerman Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Ne treba se baš zavaravati da je Hapoel u kanalu. Ekipa koja šutira 51% za 3p od šutnutih 29 daleko je od kanala. Naleteli su samo na tvrđe i jače od sebe u ovom trenutku. Njima fali Brajant, Micić ne isporučuje šta se od njega očekuje, pa šta? Da li nas neko žali što nam pola tima nije igralo pola sezone. I mi smo projektovali Grejema za jednog od nosilaca pa ništa. Pisao sam još ranije da će milion faktora, mikro i makro, uticati na konačne plasmane. Ima dosta uticaja to ko se sa kim u kom momentu sastaje. Npr. nama je Žalgiris pao u jako zajebanom trenutku i razneli su nas. Što ne znači da su bolji tim. Mi sada samo da idemo utakmicu po utakmicu i da probamo svaku da dobijemo, jer realno ne postoji ekipa sa kojom ne možemo da se koljemo. Ranije odemo Realu u goste, svi pišu siguran poraz. Ove sezone kurbajo 😉 3
Knipex Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 45 minutes ago, berti said: Znaci da sednem veceras i navijam za KKP. Mislim, kako to treba da izgleda? Da se nerviram ako Sterling nesto zajebe, da kad je egal navijam da komsije pobede... Neka hvala, ja to ne mogu. Ja sam blago popizdeo kad je Sterling Braun napravio nesportsku na kraju utakmice protiv Makabija koji je poprilično ispod nas na tabeli, tako da navijaću da dobiju Atinske zečeve. Jednostavno je, ne volim Partizan, ali ga ne mrzim.
Recommended Posts