MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I da osvojimo EL ja poraz od Mege ne mogu da im oprostim! 1 21 1 2
Plavi Dres Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mnogo nam znači što u odnosu na niz sezona pre ove imamo igrače kao što su Nvora i Batler koji mogu da sami iskreiraju poene. 2
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Dropkick Murphys said: Mmmmiiirno spavaj nano, sve je zaključano. 2
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hapoelu cim je stao nerealan sut i cim smo mi zategli odbranu odmah lagano smo ih preokrenuli u 4Q. 12
FireKeeper Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Posto su ubacivali i ves masine, u 4/4 smo zabranili da sutaju. 1 3
Manoly Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 10 minutes ago, Knipex said: Idemoooooo Kuce sa decom, cekam ih vazda. 5 3
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Strasno kakva cetvrtina i kakav izlazak na teren posle onakve trece Fenomenalno Stvarno je glupo da se iko pljuje iz ove ekipe 24
dunaj95 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovaj TIM Zvezde pobeđuje na 100 načina... Večeras dobili fascinantnom odbranom u 4/4... 4
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: A mlin mleje, mleje. ❤️ Institucija radi 1
Teleći sač Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Apropo onog posta sa lajva @Сандро Лаки Ђентиле moj me insekt nikad ne vara 😉
Mile1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, Don Dusko said: Momci zivi ste? Sa kim se ti macujes, najbolje bi bilo da se napravi posebna tema za ljubitelje obre pa da na dnevnom nivou stancujete hvalospeve na racun trenera Naravno da cu biti srecan kada dobije Zvezda, sigurno se necu radovati kada izgubimo 3 4 1
Steve Gerrard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sram te bilo Sasa za odbranu u zadnjoj cetvrtini, sram te bilo za ubacivznje Jaga koji se posrao na Jan Madara, sram te bilo sto si vjerovao Kalini koji je dobar dio godine u kanalu, sram te bilo za klupiranje Monekea, i na kraju sram ts bilo za 5 uzastopnih pobjeda. Mars iz Zvezde "prepotentna" stetocino. Bravoooooooo breeee momci, Zvezda ostavlja svoj pecat u zadnjoj cetvrtini, jaka cvrsta odbrana, katanac svaka zadnja i preokreti. BRAVO 11
City Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 25-6, (Jones 2 trojke) i to je sve od igrača hapoela u 4/4. GRANIT! 13
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Sector said: Šteta što Maccabi izbježe produžetke. Nema veze hehe 1 1 10 1
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, City said: 25-6, (Jones 2 trojke) i to je sve od igrača hapoela u 4/4. GRANIT! I to preko ruke, takvi sutevi se ne brane. 1
Mr.Consular Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago ima onaj strašan bend iz 90-tih Džukele i onu strašna stvar "energija", odvrnuo sam je... Ako živiš za rokenrol, zemlja se pomera, kada krene muzika, kada krene... ENERGIJA, ENERGIJA, NAMA U ŽIVOTU VIŠE NIŠTA NE TREBA.. momci u crveno-belom kao da su prikačeni direkt na TeTo elektranu u Pančevu. Gas gori, napon se diže, bicepsi rastu, skaču. lete, grizu, oru... bravo šampioni! Bio je ovo ćelafuto prangijato at its finest, nisam fan, ali da ne kvarim. Spektakularan meč, bravo Zvezdo!! 2
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Košarka kakva i treba da bude. Sa odbranom a ne one zahebancije sa 100+ datih i primljenih. Inače, opet smo družina berserkera. Edited 6 hours ago by Bejn 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uz pobedu i maltene svi rezultati od veceras idu na ruku 11
Mile1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakvo je suvo blago Odzelej kako je veceras izrudario za pobedu zajedno sa Kalinom 27
Recommended Posts