Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Gaga said:

jel istina da je butler neizvestan za petak?

Nije nemoguce ,kako sam ja ukapirao Darko Plavsi je u podcastu Jao Mile rekao da je Batler u nedeluu dobio udsrac u koleno na treningu.

Posted
4 hours ago, Čočo said:

Na šta vi braćo gubite vreme. Tri dana se piše o Grejmu kao da smo se ratosiljali Kendrika Nana a ne ispušene NBA muštikle koji bi svakako nakon ove sezone završio priču sa nama. Šta bi bilo kad bi bilo a da je ostao do kraja sezone mi ima logike polemisati kad se završi ova sezona. Jebenih tri dana se piše o totalno nebitnom igraču u periodu kad smo opet uzeli zalet ka pobedama, kad igramo 6 od 7 utakmica kod kuće i kad jebeno prvi put posle 15 godina imamo tim koji može da napravi iskorak. Daj saberite se. A sad, prvo Dubai za četvrtu u nizu. 

Zasto se ne bi pisalo o odlasku igraca iz tima, ne razumem? Kada utakmica s Dubaijem dodje na red, pisace se o tome

Posted
4 hours ago, Born Ready said:

O jebote, čovek od a do š pristojno argumentuje svoj stav, a ti napišeš ovakvo đubre od odgovora. 

ako smem da primetim, taj stav je bila još jedna argumentacija protiv saše obradovića, na tu temu je napisano mnogo više nego u korist grejema.

svejedno, nebitno, lik nije uspeo, prvi nije a nadajmo se da će biti poslednji. i  tačno je da mu nije data šansa da odigra 38 minuta i pokaže sve šta zna ali trenutno, s obzirom na kvalitet basketa koji igramo, više verujem onome ko provodi sate i dane sa tim igračima i donosi takve odluke nego forumašima, makar i sa najboljim namerama.

s tim da sam prilično paranoičan oko količine takvih u javnom prostoru ali to je druga tema.

• Like 1
Posted (edited)

Otkud znam šta bi uradio. Možda ne bi ništa. Eto mu minuta pa neka pokaže neke znake života ako je Batler nezivestan za petak, a možda i neke druge utakmice, neam pojma. Svakako nam se uvek ovako vrati 😄 (ako je istina da je "povređen") 

Edited by Summerfunk
Posted
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

A sta on bi uradio ?  

Ajd brate pusti. Pet dana se piše o Grahamu. Niđe veze...

Elem, nadam se da je Batler Ok. Dubai ima izuzetno jak tim i treba nam svaki igrač. 

• Like 2