Miloš 52 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo da podvučem, ja sam u ovoj situaciji, "team Graham" i da zahvalim @aleksa7, na razmišljanju/objašnjenju, koje je meni blisko i jasno. Idemo dalje, navijamo, navijamo!
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Gaga said: jel istina da je butler neizvestan za petak? Nije nemoguce ,kako sam ja ukapirao Darko Plavsi je u podcastu Jao Mile rekao da je Batler u nedeluu dobio udsrac u koleno na treningu.
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Čočo said: Na šta vi braćo gubite vreme. Tri dana se piše o Grejmu kao da smo se ratosiljali Kendrika Nana a ne ispušene NBA muštikle koji bi svakako nakon ove sezone završio priču sa nama. Šta bi bilo kad bi bilo a da je ostao do kraja sezone mi ima logike polemisati kad se završi ova sezona. Jebenih tri dana se piše o totalno nebitnom igraču u periodu kad smo opet uzeli zalet ka pobedama, kad igramo 6 od 7 utakmica kod kuće i kad jebeno prvi put posle 15 godina imamo tim koji može da napravi iskorak. Daj saberite se. A sad, prvo Dubai za četvrtu u nizu. Zasto se ne bi pisalo o odlasku igraca iz tima, ne razumem? Kada utakmica s Dubaijem dodje na red, pisace se o tome
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Born Ready said: O jebote, čovek od a do š pristojno argumentuje svoj stav, a ti napišeš ovakvo đubre od odgovora. ako smem da primetim, taj stav je bila još jedna argumentacija protiv saše obradovića, na tu temu je napisano mnogo više nego u korist grejema. svejedno, nebitno, lik nije uspeo, prvi nije a nadajmo se da će biti poslednji. i tačno je da mu nije data šansa da odigra 38 minuta i pokaže sve šta zna ali trenutno, s obzirom na kvalitet basketa koji igramo, više verujem onome ko provodi sate i dane sa tim igračima i donosi takve odluke nego forumašima, makar i sa najboljim namerama. s tim da sam prilično paranoičan oko količine takvih u javnom prostoru ali to je druga tema. 1
Summerfunk Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 30 minutes ago, Gaga said: jel istina da je butler neizvestan za petak? Nek smo mi oterali Grejema 🤣
VISOKOLETAC Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) 26 minutes ago, Summerfunk said: Nek smo mi oterali Grejema 🤣 A sta bi on uradio ? Edited 24 minutes ago by VISOKOLETAC 1
The_Big_S Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 38 minutes ago, Gaga said: jel istina da je butler neizvestan za petak? Do k…. ako je tako.. eto nama Kobre na 2 🤦♂️ 1
Summerfunk Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago (edited) Otkud znam šta bi uradio. Možda ne bi ništa. Eto mu minuta pa neka pokaže neke znake života ako je Batler nezivestan za petak, a možda i neke druge utakmice, neam pojma. Svakako nam se uvek ovako vrati 😄 (ako je istina da je "povređen") Edited 41 minutes ago by Summerfunk
Dzo23 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: A sta on bi uradio ? Ajd brate pusti. Pet dana se piše o Grahamu. Niđe veze... Elem, nadam se da je Batler Ok. Dubai ima izuzetno jak tim i treba nam svaki igrač. 2
Recommended Posts