Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sale zatvorio usta svim znalcima. Tim digao formu u najboljem trenutku. Tri pobede na vezanim gostovanjima a sad još vezana domaćinstva. Ajde breeeee!!! 🔥❤️ 6
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav odgovor ekipe na onu blamazu protiv Zalgirisa! Bravo! 2
Estrella Roja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Neverovatno smo, preko 300 poena na 3 teška gostovanja i 3 pobede! Bravo Zvezdo ❤️🤍 8
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovde se beše tvrdilo da najkasnije do kraja januara idemo ispod 50% pobeda?
MisaF Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pokajte se nevernici, svi koji ste pljuvali Sašu nakon male krize. 2
City Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kaze Plavsic: Batlera nista ne zanima, trojka sa 8 metara... :) 3 1 1
Dropkick Murphys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Raspertlali smo Duškove walkmaxx patike, može lagano da krene uzbrdo. 6
kokodakalo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sve tri pobede su velike, ali ova veceras i autoritativna 5
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kanonada naših. Izundu maestralno. I bezobrazan pokušaj sudija da vrate Virtus u meč ali ne daju naši. 28
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odlično drugo poluvreme, ubedljivije bi ih dobili da nisu sudije odlučile da budu u centru pažnje. Svakako u nastavku takmičenja mora bolje u odbrani. Tri velike pobede u gostima. Sjajno! 2
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bravo sudijama, zbog njih nije bilo preko 20 razlike. Momci, naklon do poda. 3
Manoly Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zvezdaaaa!!! Kratko cebe je ova ekipa, dajte da verujemo u njih... Samo jos jace voleti Zvezdu. 3
božija noga Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedan od hajlajta večeri. Dupla pobeda protiv Virtusa koja mnogo znači. Opet smo ispustili veliku prednost.
Popular Post Guru Posted 4 hours ago Popular Post Posted 4 hours ago CMM 12 asistencija i 0 izgubljenih lopti za 24 minuta To se traži. 52
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ni najveći optimista ovde medju vama nije verovao u 3 od 3 sa gostovanja. Ja sam očekivao 2 od 3, ali ja nisam normalan. 😂 Veliki naklon za Sašu i igrače, pokazali su da su tim, a mi tek imamo oruzja da budemo još bolji nego što jesmo. Sad ide mnogo mnogo laksi raspored. Sve zavisi od nas. 11
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iso košarka sa: Milano 22 asistencije Monako 29 asistencije Virtus 31 asistencija. Ćelafuto odlazi!!! 👋👊 14 1 1 2
Manoly Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Knipex said: Aaaaaaaaa Kucice vazda cekam! 3
Recommended Posts